Najdi forum

Za Mariko in vse Montignacove

Maruša, živčki zbor!

ALi si resnično želiš odvreči tiste odvečne kilogramčke? Ali pa gre zgolj za tvojo podobo v tem svetu kot jo vidijo drugi? Zakaj svoje delovanje že v naprej obsojaš na propad?

Seveda ti bo uspelo!
Pa niso vse samo izgubile. Jaz naprimer sem kilogram pridobila, nekaj jih je na istem, nekaj se jih je pa kar izgubilo. Zakaj? Mogoče so na svoji poti obupale in vrgle puško v koruzo.
Ob razno raznih dietah se ponavadi pišejo in berejo zgodbe o uspehih. Tiste, ki so razočarane (mogoče spet znova), se ne pojavljajo prav pogosto. In verjemi mi, da teh slednjih ni ravno malo. Verjetno veliko več kot tistih, ki smo nekako uspele.

Pozdravček Marika

V VSAKEM PRETEŽKEM ALI PREDEBELEM ČLOVEKU ŠE VEDNO TIČI VITKO BITJE. LE ZBUDITI GA JE TREBA. Pozdravček Marika

Polnozrnati špageti imajo GI komaj 37, ješprenj 25, ržena moka 34. Probaj jesti te dobre OHje. Kruh iz ržene moke tudi ni tako slab, kaj ne?

“Po mojem prepričanju imam tako telo, da bi ob stradanju dobila še kako kilco. In me je najbolj groza, da jem pametno, in se stehtam in imam kako kilo več. Sem se že prepričevala, da jem po Montignacu, se neham tehtati, sam kaj če imam po 3 mesecih več kil kot prej???????”

Morda si pa pridobila na mišični masi?

Verjemi, da je ogromno punc, ki bi ne vem kaj dale, da bi imele tvoje mere!

In sploh nisi boga, samo mičkeno čustveno na tleh! Te bomo že pobrale 😉

Pozdravljene!
Marika napisala:
…” nekaj se jih je pa kar izgubilo. Zakaj? Mogoče so na svoji poti obupale in vrgle puško v koruzo.
Ob razno raznih dietah se ponavadi pišejo in berejo zgodbe o uspehih. Tiste, ki so razočarane (mogoče spet znova), se ne pojavljajo prav pogosto. In verjemi mi, da teh slednjih ni ravno malo. Verjetno veliko več kot tistih, ki smo nekako uspele.”

Mal me je zbodel ta stavek, da tiste ki so razočarane se ne pojavijo več, ali ki so vrgle puško v kuruzo..ne pašem ne v ene ne v druge. Namreč po tistem napadu na krpana sem se odločila, da ne sodelujem več, ker sem se ustrašila, da bom še jaz postala tako napadalna. Sicer itak nobene diete ne uporabljam, sam me je pritegnil vaš simpatični način poročanja.

Brala vas bom, poročala pa ne, ker je itak boste komentirale moj problem.

Iz 58kg sem prišla na 56kg, ker sem omejila prigrizke. To mi je omogočilo poročanje na tem forumu.

Kljub vsemu vas imam zelo rada, ker ste mi odprle oči. Hvala, hvala, hvala…

Lep pozdrav in veliko smeha, osebneg zadovoljstva, sreče…
Evika:)

Barbika,
sej jaz prou uživam v tem načinu prehranjevanja z nizkim GI (čeprav jaz bolj gledam, koliko Oh živila vsebujejo, in poskušam jesti tam okoli 20g na dan). Tako da to ni panika, da mi ne bi bilo dobro 😀
Glede mišične mase pa ni bojazni … mogoče je v tem keč, da gre tako s kilami, ker zaenkrat še nisem našla ne časa in ne energije za to. Pa ja, sej vem, čas se najde, sam gužva na šihtu, pa kuhanje, pranje … ni časa ;-))

Sem pa res kar dost čustveno pobita in mi dobro dane vsaka beseda 😀

Hvala!

Aja, Barbika, moje mere??? A so kje javno zapisane? :-O

Potem pa zgleda da sem te zamenjala za eno drugo, ki ima nekje 65 kg. Oprosti!

Hahaha, si me zamenjala, ampak ni velike napake, sem tudi jaz tam okol 😀

Evika se opravičujem, če si se počutila kakor koli prizadeto. To še zdaleč ni bil moj namen. Moraš priznati, da sem zapisala zgolj dejstva. Vsak sam za sebe ve kako in kaj in saj vendar nismo podpisali nikakršnega pakta s tem forumom, da bi nas k nečemu zavezoval.

Veselim se da ti gre dobro in si zadovoljna. In itak te bo nekdo komentiral, če javno obelodaniš svoje misli. Ne vem,mogoče se motim. Mogoče si pa le hotela povedati, da jaz preveč kritiziram.

Kakorkoli, še enkrat se ti opravičujem, če si v mojih besedah pač po svojem mnenju našla sebe. Jaz osebno spoštujem prav vse, ki so svoje največje borbe že nekako dobile, pa se še vedno javijo s svojimi mnenji, nasveti, bodrenji ali pač tudi kritikami. Življenje niso samo cvetoči travniki in toplo sončece, so tudi nevihte in grmenja.

Pozdravček Marika

V VSAKEM PRETEŽKEM ALI PREDEBELEM ČLOVEKU ŠE VEDNO TIČI VITKO BITJE. LE ZBUDITI GA JE TREBA. Pozdravček Marika

New Report

Close