Najdi forum

za mariko

Lep pozdrav!

Ker je ravno začetek meseca, bi se jaz tudi vključila v vašo statistiko. Sicer bolj berem, kaj se dogaja tule gor; pa se mi zdi zelo v redu, da se malo vzpodbujamo pri naših prizadevanjih. Moje številke danes zjutraj so: 100,2 kg pri 174 cm.

Kak način bom ubrala, bom še videla – mislim, da nekaj v smeri rednih obrokov in več gibanja.

Me pa zanima, kako pogosto se pošiljajo podatki?

Pozdrav iz deževnega Maribora!

Dobrodošla NB!

Vspodbude ti tu ne bo primanjkovalo. Vedno se najde nekdo. Sploh ni važno kakšno pot boš ubrala, važno je da je to pot, po kateri si se odločila hoditi in vztrajati, se na njej učiti in ne obupovati in popustiti, če bo kdaj kaj zaškripalo.

Podatke ponavadi vpisujemo takole ob mesecu. Vendar to sploh ni pomembno. Vpišemo jih tudi kadarkoli drugič. Po željah vsakega posameznika.

Svetujem ti še, da se premeriš (vsaj prsno, bočno, in pa pas), kajti včasih se kilogrami nekaj časa ne premaknejo, mere se pa spreminjajo.

Pa veliko sreče in vztrajnosti in ljubezni, predvsem do same sebe.

V VSAKEM PRETEŽKEM ALI PREDEBELEM ČLOVEKU ŠE VEDNO TIČI VITKO BITJE. LE ZBUDITI GA JE TREBA. Pozdravček Marika

Hvala, Marika.

V bistvu sem od tebe že dobila prvo vzpodbudo….

Vzpodbude ti tu res ne bo manjkalo. Že sama statistika je vzpodbudna. Ko veš, da boš morala poročati, pa ni rezultata, te kar zvije. Pa hitro nekaj narediš na tem.
Kar korajžno se primi v roke in ne odnehaj, če ni vse tako, kot bi želela.

Dobrodošla. Lepo, da si se odločila, s tem si že veliko naredila, sedaj pa se redno javljaj na forum, videla boš, da to pomaga. Sama sem v aprilu probala nadaljevati brez foruma, pa sem dobila 3kg gor. Veš tule smo krasni ljudje, ki sebi in drugim želimo uspeh. Vsi, ki smo tu vemo, kaj pomeni boj s kg, in kakšni so občutki, ko tehtnica pokaže manj, kot prejšnji dan.

Želim ti, da dosežeš cilj, ki si si ga zastavila, v kar ne dvomim in s tabo se bom veselila tvojih uspehov.

Srečno

Sandy1 ja mas prav, mene skoz zvija zato vas tut sam berem in zbiram korajžo 🙂
lp Medi

Medi, ti si mi pa ja deloval fuuulll močan karakter, kaj je sedaj to, zakaj ne nadaljuješ? Kaj pa 9, a si blizu?. Prva napaka je že ta, da se ne javljaš na forum. Če bi bil tu z nami, bi skušali vplivati na tebe, ker te pa ni, ga kronaš po svoje, brez nas.
Daj no bodi zopet Medi, kot v prvih mesecih tega leta, pogrešam te in videl boš, da boš z nami bližje uspehu.

Pozdravček in poljubček.

Ja, Medi, kje pa si? Ne smeš kar vreči puške v koruzo. Pa tako si nam dvigal moralo. Saj je uspeh tudi, če ne shujšaš: važno je sodelavati, ne zmagati ( se spomneš te parole). Ostati moraš tu, da nas vzpodbujaš, pa boš videl, da bomo tudi mi tebe. Pa niti prijavljen nisi več in tvojega linka na mačjo stran ne dobim.
Mediiiiiii!!!!!! Kako te tu pogrešamo! Upam, da se še marsikatera strinja z mano, ko sem že tako napisala.
Lep pozdrav, pa malo dežka vam pošiljam, da vas ohladi.

Sandy1 evo link 🙂
druga ce pa sej pridem nazaj 🙂 obljubi da kmalu , obema hvala za vzpodbudo tebi galja pa se posebaj , ćeprav me vcas ful moriš :)) cmoka

bay Medi _________________________________________________________ Naj vam znotraj vedno sije sonce, ne glede kakšno vreme je zunaj... Prijatelj je človek, ki ve vse o tebi, in te še vedno ima rad.” Elbert Hubbard

Tut jaz pogrešam Medija – saj res, da se tudi sama premalo oglašam, pa bi bilo še kako potrebno! Sedaj bi bil že skrajni čas da se spravim v red. Medi, bo treba začet poročat kaj jeva, pa naju mogoče zvije, če bo treba napisat preveč grehov. Pozdravček

marta dobra ideja 🙂 samo jaz skoz jem tako da niti se ne zapomnim kaj vse jem :)) sedaj ene 14 dni me ne bo , a ko pridem nazaj se bom probal zbrati , ne obljubim a se bom potrudil

bay Medi _________________________________________________________ Naj vam znotraj vedno sije sonce, ne glede kakšno vreme je zunaj... Prijatelj je človek, ki ve vse o tebi, in te še vedno ima rad.” Elbert Hubbard

nb …. dobrodšla v ELITO!

Če pa te karkoli zanima pa ti samo sprašuj in sprašuj in sprašuj….
Če te pa teži pa govori, govori in govori 🙂

Lp sonček

Naključij ni, vse se zgodi z razlogom! :)

New Report

Close