Najdi forum

Najprej tole, zakaj se tako bojite za objavo pisma? ne smete se bati sprejemati lastne odločitve in povem vam, bolj ko ste iskreni in direktni veliko bolje pridete skozi.
se pravi, najlepše bi bilo, ker po tem sprašuješ kako narediti, da ji poveš tako kot misliš in čutiš. pojdi na pijačo in ji povej,d a ti je všeč ampak ne tako,da bi si jo predstavljal kot sopotnico, rad pa bi da ostaneta prijatelja. samo bodita prijatelja, brez sexa prosim. Drugače se ne bo dobro končalo.

če jo imaš vsaj malo rad in jo vsaj malo ceniš, potem ji nikar ne dajaj lažnega upanja, vsak rabi enakj časa za regeneracijo in začete nikar ne odlašaj, ne bo potem nič lažje.

zapomni si pogovor in še enkrat iskren pogovor. pa nikar se ne izgovarjaj na pijačo, ker je samo dodatek. To je ravno tako kot če bi zmagal na teku na 100 m, potem pa bi ugotovili, da si jemal poživilo, rpepovedano substanco. Zmagal si res, ampak kako to potem vidijo drugi. Nisi bil ti, ampak nekdo drug, nisi igral pošteno.

V skupnem življenju pa poštenost zelo šteje.
No upoštevaj teh enkaj malega nasvetov. Bodi to kar si, iskren, pošten in nikar ne pričakuj. Kajti toliko kolikor daješ, toliko prejemaš.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close