Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Za koliko časa je dobra kuhinja Dan kuchen?

Za koliko časa je dobra kuhinja Dan kuchen?

Zelo mi je všeč, a potrebujem kuhinjo za vsaj 20 let? Kaj menite?

je zelo kvalitetna kuhinja, zdržala ti bo pa v sorazmerju, kot se obnašaš z njo….
20 let za nobeno kuhinjo ne bi smel biti problem

Jaz jo imam že 8 let. Super je. Če bi še nekrat kupovala, bi verjetno vzela to.

Pri nas smo jo morali po petih letih zamenjati, vsa v razsulu je bila.

Jaz imam našo od Alplesa. Sem gledala tudi od dankuchen, pa je bila kvaliteta Alplesove neprimerno boljša! Glej predvsem okovje!

Se mi alples dopade. Sem pa malo v dvomih,ker imajo kuhinje śele kratek čas, kar se zdi , kot da je lahko izkušenj premalo. Najbolj me skrbijo kakšne povešene omarice, pult sploh, ker imam starega od lipe že fajn zmahanega po 18 letih. Kaksne so te stvari pri alplesu?

Jaz pa nimam ravno dobrih izkušenj. Imam jo 6 let, pa so mi v garanciji menjali dve fronti, ker se je zgornji sloj odlepil, sedaj se je še na tretji omarici, vendar garancije ni več. Imam kombinacijo kapučina (visoki sijaj) in zlate slive.

Sicer povešena ni, vsekakor pa ne morem reči, da je kvalitetna, sploh glede na ceno.
Če in ko bom kupovala novo, to sigurno ne bo več njihova.

Pult je pa najlažje zamenjati. Po 15 letih je logično, da se obrabi.
Potem si pa daj rostfrei, če hočeš, da ga imaš 50 let.

Jaz jo imam sedaj 5 let, pa ji fali samo tisto, kar sem ji jaz storila (praska od noža na pultu).

sama imam že zelo staro kuhinjo, pa je še kar uredu, zamenjano je bilo nekaj malega okovja, mamina, ki je več kot pol mlajša, pa že kliče po zamenjavi, včasih se je delalo za dlje.

Uhuhuhu 20 let je kr huda za eno tako serijsko kuhinjo. Mi smo mel prejšnjo nevem točno s kje sicer ampak vem da je bla s kataloga cca 12 let pa je bla že grozna ko smo menjal. Zdj je naša kuhinja od mizarstva potočnik pa jo moram res pohvalt na polno oni so res dobri: http://pohistvopotocnik.si/kuhinje/

Imeli smo kuhinjo staro 30 let. Še vse je bilo ok, razen čas jo je povozil, ni bila več moderna. V tem času smo zamenjali samo pante.
Bila je od Marlesa. Tako da mislim, da 20 let mora zdržat vsaka, na neko normalno ceno. Čeprav verjetno
te nove res niso več delane za daljše obdobje.

Vsaka življenska doba “izdelka” je odvisna od začetnega vložka, načina uporabljanja in vzdrževanja.
Več daš, več dobiš. Kjerkoli. Karkoli.

Iztok Kos, interior dizajner

New Report

Close