za jernejo62
Pozdravljena! zanimam seza progesteronsko kremo,prosila bi vas,kje in kako jo naročate in če ste z njo zadovoljna.
Za odgovor se vam ze vnaprej zahvaljujem!
Hrastar Cvetka! Lp
Moj gmail
[email protected]
Jerneja, prosim, če se lahko oglasiš tudi meni.
[email protected]
Joj, dekleta
šele danes, ko sem prišla z morja, sem videla, da ste se obrnile name.
O progesteronski kremi, njeni uporabi, naročanju, hormonskih spremembah, dr.Toljanovi, polikliniki Orlando smo veliko pisali na forumu Klimakterij v eni izmed tem, samo preberite si vse in boste vse izvedele.
LP Jerneja
Spet odgovor z rahlo zamudo, tako se dogodi, če je človek na dopustu.
Približno pol leta se mažem z naravnim progesteronom, estrogenom in testosteronom, katere mi je predpisala ga.Toljan. Prvi obisk pri njej je bil nabit s pozitivno energijo in iz njene ordinacije, po 2 urnem pogovoru sem dobesedno poletela, kot na krilih. Že tri leta nimam menstruacije pri svojih 48 letih. Mučili so me vsi negativni pojavi, ki spremljajo meno, razdražljivost, jokavost, vzkipljivost, suha koža, boleči sklepi, pomanjkanje želje po spolnosti, suha nožnica,.moji lepi kodri, ki sem jih imela tako rada, so se skoraj zravnali.. da ne naštevam naprej. Danes sem kot prerojena, večina teh pojavov je izginila, zopet živim kvalitetno življenje, da sedaj vidite moje kodrčke, ki so zopet nasvedrani, kot niso bili vse od mojih dekliških let. Hvaležna sem temu forumu in Stani, ki je prva pisala o dr.Toljanovi in hvaležna sem najbolj dr. Toljanovi in bioidentičnim hormonom. Tiste, ki se odločate za obisk pri njej, imate sedaj možnost, da se naročite v Ljubljani, saj enkrat tedensko prihaja k nam. Ne odlašajte, čimprej se naročite, kvaliteta življenja se vam bo sigurno izboljšala.
Topel pozdrav in samo pogumno naprej,
Jerneja62, omenjaš tudi težave z lasmi. Meni poleg vseh ostalih nadlog (navali vročine, boleči sklepi, pomanjkanje energije,…) tudi zelo izpadajo lasje – mislim, da jih imam samo še pol. Ali bioidentični hormoni morda tudi umirijo izpadanje las? Narocila sem se za pregled, vendar pred pomladjo ne bom na vrsti. Ali pa mogoče katera od ostalih spremljevalk foruma ve za kakšno pomoč (vem za proso in vitamine, nisem pa še poizkusila losionov, ki jih priporočajo prevsem za moške)? In še, pregled hormonov iz sline mora biti verjetno čimbolj svež, ko prideš na pregled. Koliko prej moraš iti, da je izvid merodajen?
Hvala hvala… in lep pozdrav
nada