za Jagodo!!!!
Ojla Ema,
mi je žal, da se nama ni uspelo dobiti! Prosim, daj piši mi na mail, ti bom potem posredovala mojo telefonsko, da me boš v bodoče lahko poklicala. Prav?
Imam pa še eno vprašanje. A sta vidva sama poslala zbrane dokumente na Makedonsko ministrstvo ali sta iskala kakšno pomoč na našem Ministrstvu za delo, dom in družino? Sta v Makedoniji koga poznala?
Lep vikend
Živjo Jagoda!!!
Midva sva sama poslala dokumente na ministrstvo. Tukaj pri nas nisva iskala nobene pomoči, sva se samo povezala z enim parom, ki sva ga poznala že od prej in je pred približno 8 leti posvojil punčko iz makedonije. Samo od takrat, ko sta onadva posvojila deklico se je že vse spremenilo in je bil postopek popolnoma drugačen. Ne, takrat v makedoniji nisva poznala nikogar.
Lep dan!!!
p.s. Ravno te dni sem izvedela da je nov dokument, ki ga še porebuješ diploma o izobrazbi. To je nekaj novega.
Živjo obema!
Tudi jaz nimam pojma kaj je zdaj to s to izobrazbo. Pomojem so malo zakomplicirali in zdaj zahtevajo še potrdilo o izobrazbi. Dejmo se kaj kmalu dobiti da vama več razložim, da si ne bomo samo pisale. Jagoda se ti bom javila na tvoj e-mail jutri, ker zdaj hitim domov, ker sem končala s službo. Lahko pa tudi ti predlagaš kje in jdaj se lahko dobimo.
Lep dan še naprej!!!