za hribovca
Hribovc,
tudi ti si me prav lepo nasmejal s svojim odgovorom. Tudi tebi hvala za to.
Lepo, seveda je lepo, da si srečen in le ostani tak.
Povej mi pa vseeno, tvoja ljuba ve, da haraš po forumu in se s tem strinja, namreč, da precej časa porabiš za druge in ne zanjo?
Ker pa je tole primerno že za čvek se iskreno opravičujem vsem.
Sej nam več…
Poročena,
tud jaz sem se prav lepo nasmejala…:))))
Lahko ti zatrdim, da njegova ljuba ve za ta forum (mogoče ga je ravno ona navdušila zanj:)) ) in njegovo sodelovanje na forumu je prav nič ne moti…
Ker zato ona ni prav nič prikrajšana.
Ima vse pod kontrolo…:))
Sorči, hribovc, nisem si mogla pomagat:) Sem morala povedat:))
O ja poročena, ve, ve, da haram tudi tkaj po netu.Pa še ona mi je priporočila tale forum, če ne drugega, pa zato, da se včasih od srca nasmejeva, kaj pogovriva in primerjava ljudi z različnimi problemi.
Zato veliko oko je vedno na preži, kaj pišem in flancam okoli.
A najin odnos je odprt, verjemi, ni ljubosumnosti, zaupava drug drugemu in sva resnično srečna.
Z vami skupaj, seveda.
ametist
A veš, važno je, da se vsaj nekdo malo nasmeje nad tem, kar mi tle gor flancamo.
Saj zato pa so forumi, da se kaj pogovorimo, predvsem, da se družimo in mogoče kdaj komu odpremo oči.
Pa da koga spluvamo, to je tudi v redu. 🙂 🙂 🙂
Si pa čist točno uganil/a, da me je moja draga napeljala na ta forum.
JA je pa res, vse ve, kaj tukaj gor pišem in če bi hotel, na kak postrani randi……..opa odpade 🙂
Ampak Hribovc ni tak.Je še hujši 🙂 🙂 🙂
Meni je pa hribovc ful faca. Z veseljem prečekiram vsak njegov post in se ob marsikaterem prav nasmejim. Ne gre samo za misel, zapisano v postu, pač pa tudi za način, kako to poveš, hribovc.
Vesela sem, RES, da še obstajajo taki zakoni oz. pari. Za uspešnim moškim vedno stoji uspešna (upam, da ne preveč utrujena) ženska. Tako, da ima gotovo nekaj zaslug za fejst hribovca tudi njegova draga (ametist?).
Le tako naprej. Super si. Takih manjka na forumu. S tako držo in takim smislom za podajanje te drže.
Oj le tako naprej (dokler je še vetra kej :)).
PIH PIH PIH, sej piham Mija……………..
In plovem naprej.
Samo ne mi prosim kar prpopat, zdej pol neta k moji boljši polovici.
Ma ja ena je, pa naj kar tko ostane, da ji ne bo treba nikname spreminjat.
Mi je pa v ponos, da radi berete moje kracarije.
In obljubim, da jih še dolgo, dolgo ne bo zmanjkalo.Enim v poduk in slabo voljo, drugim v veselje……………
Veš kaj, Hribovc, sem pa vseeno mislila, da si starejši. (viš kakšna sem, prej sem pa mislila, da si še mladiček) A hvališ se z veliikooo izkušnjami…ti pa napišeš, da si še praktično mlad človek, v najboljših letih. Krasno!!!
Po eni strani deluješ pravičniško naivno po drugi strani sekaš po “barabah” z veliko žlico. Všeč ti je vse tole skupaj, mar ne?
In marsikomu si tudi simpatičen (ja, madonca, hribovc, čist prov maš, dejmo ga…) in všečen, vsaj kot je videti po odzivih “bralk/bralcev foruma”.
Oj le naprej, dokler je še vetra kej….
lp pa brez zamere
še zmir poročena