Najdi forum

Za gospo Evo

Spoštovana gospa Eva!
Tudi jaz sem prebrala prispevke forumovcev in nisem mogla verjeti svojim očem. Mislim, da sva se midve spoznali ali pa sva vsaj kontaktirali po telefonu, zato mi nikakor ni prav, da si je očitno nekdo sposodil moje ime in mojo zgodbo. Res sem delala v prejšnjem društvu in opazila nekatere pomanjkljivosti, res je tudi, da sem nekoč pobrala neko psičko in imela precejšnje težave pri njeni oddaji, vendar vsega napisanega pod psevdonimom “Sonia” nisem napisala jaz. Želela bi, da napisano vzamete na znanje, ker resnično nimam nobenega namena rovariti ne proti prejšnjemu, še manj pa zdajšnjemu društvu. Še najmanj pa proti Vam, gospa Eva, ker ste mi bili v veliko pomoč.
Tudi jaz Vam želim lep dan in še mnogo uspehov ter čimmanj težav pri Vašem delu. Podpisujem se s polnim imenom, ker želim, da poznate mojo pravo identiteto.
Sonja Salvatierra Flores

G. Sonja,

sam sem že omenil, da je prišlo do tega, da debata ne temelji več na argumentih, ampak so prešli fazo nizkih udarcev. Če je kdo res zlorabil vaše ime, je to najbolj strahopetno dejanje, kar ga je lahko storil v forumu.
Te dni lahko zasledite cel kup zgodb na temo Milena M. ZA-PROTI, jaz si na znanje vzamem samo dokazljive in argumentirane. Bučko in Polonca sta lep dokaz, da tam nekaj ni vredu. Polonco sem tudi sam obiskal in se prepričal o njenih nezdravljenih ravaha, ki segajo prečno čez cel hrbet. Upam, da mi čas dopustil, da obiščem tudi Bučka. Zelo rad bi slišal razlago Mileninih pomočnikov, ki ste na internetu za pojasnilo, kako je Bučko lahko po tolkih mesecih pri vas, še vedno shiran in v obupnem zdravstvenem stanju? Zakaj mu niste pomagali? Če ste mu pomagali, nam povejte, kako? Vprašanje je jasno in upam, da bo odgovor iskren in argumentiran.

Še enkrat poudarjam, da prispevkov nisem napisala jaz, ampak nekdo, ki si je moje ime izposodil, da bi skril svojo identiteto. Novo temo sem odprla zato, da gospa Eva ne bi spregledala napisanega.
Sicer pa gospe MileneM. ne poznam, prav tako ne poznam razmer pri njej, razen tistega, kar sem prebrala v časopisih in ravnokar na internetu, zato se debate o njej ne bi rada udeleževala.
Lep dan Vam želim.
Sonja S.F.

Hvala za pojasnilo, očitno hoče nekdo škodovati. Žal mi je za neprijetnosti.

Samo – da Jaz ne verjame, da je bil slucaj. Pojdite na “psihiatra” in poglejte temo -strah pred letenjem. Isti e-mail kot pri Sonii… Pa priimek, ki da misliti.
Brez zamere. Ker imam rad pse.

To pa je garancija za avtentičnost! Mail se da prebrati iz starejših prispevkov in ga lahko kasneje zlorabi vsakdo.

Ja mi smo pa sovražniki psov in zato opozarjamo na sestradane in bolj pse pri ga. Micivnik.
Vse skupaj me spominja na zgodbo o Esmeraldi. Cela Slovenija jo je obozevala. Edina razlika je, da tokrat Esmeralda vidi odlicno, samo narod ne spregleda.

Ja. Se strinjam. Je pa zanimivo, da se isti nick in isti mail pojavijo isti dan na dveh temah. In da ta, ki zlorabi, pozna detajle intimnega zivljenja zlorabljenca. Da ne recem, da ko na eni postane vroce, se zlorabljenec pa prelevi v dobrotnika. Kje si Esmeralda?
Jaz – ker imam rad pse. In mislim, da mas ti Smrekca tudi. Za Sonio ali Sonjo pa ne vem.

Sonje ali Sonje ne poznam. Poznana mi je le ena oseba iz prejšnega društva, ki ve vse in še več in je vse in še več videla. Žal sem prav pred nekaj dnevi slišala da jo videvajo redno v bifeju Milenine hčerke Nevenke.Njen način pripovedovanja je bil vedno takšen. In morda, čisto morda to ni Sonja ampak Mateja.

Spoštovani,

čeprav sem se na začetku odločila, da ne bom odgovarjala na Vaša mnenja glede mojega (ne)pisanja, sem se danes vendarle odločila, da Vam vseeeno odgovorim, ker se me je cela zadeva vseeno precej vrgla s tira.

Moj e.mail in ime se resnično pojavita tudi v drugih temah. V nekaterih sem res pisala jaz, v nekaterih ne. Vendar naj Vam v vednost povem: na internetu sem nekaj časa imela svojo stran, namenjeno živalim in njihovemu položaju v naši družbi. Tam je bila objavljena tudi zgodba najdene psičke in nekaj drugih podatkov o meni (o mojem delovanju v nekdanjem društvu ipd.). Ker stojim za svojimi stališči sem se tudi tam podpisala s pravim imenom in priimkom. Tudi e.mail naslov, ki sem ga tam objavila, je bil isti. Z mnogimi ljudmi sem si ravno zaradi te strani in te zgodbe dopisovala, tako, da resnično ne morem predvideti, kdo je tokrat uporabil moje ime. Mislim pa si, da je bil nekdo, ki svojih stališč ni želel ali upal zagovarjati pred Vami in se je skril za ime nekoga drugega. Kar pa na forumih ni težko. Konec koncev vsak lahko vpiše katerikoli e.mail naslov in katerokoli ime. Avtentičnost in zaupanje vanjo, pa je prepuščena vsakemu posamezniku.

Toliko v vednost, predvsem gospe Evi.
Če vse skupaj še vedno spremlja tudi oseba, ki se je podpisala z mojim imenom, jo prosim, da v prihodnje tega ne počne več.

Hvala!

Sonja Salvatierra Flores

New Report

Close