Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Arhiv Zdravje Arhiv Zdravstvo za gopoda franca mrevlje

za gopoda franca mrevlje

O sladkorni bolezni je kr nekaj literature…itd….

Zanima me,ali je res matični mleček zelo učinkovit,pri sladkoremu bolniku.Poznam gospoda,ki ga z drugimi dodatki uporablja in pravi,da je šel iz inzulina ,le na tabletke.Tudi tega posrednika z tem prehranskim dodatkom sem spoznala,pa bi kupila ta proizvod iz čistega naravnega dodatka.Kaj pravite vi glede tega ??Baje pa da je tudi za druge bolezni zelo učinkovit,brez kemikalij.

Ima kdo izkušnje???
lp

Matični mleček
Ta proizvod ima zagotovo nekaj zdravilnih in zaščitnih lastnosti oz. koristnih sestavin, tudi za diabetike. Govorim seveda v splošno-zdravstvenem smislu. Ni mi pa znano, vsaj iz strokovne literature, da bi katera od raziskav potrdila, da lahko matični mleček sam po sebi toliko izboljša sladkorno bolezen, da bi bolnik lahko prešel z insulinske terapije na tablete, kot navajate v primeru citiranega bolnika. Včasih je tak prehod ‘nazaj’ res možen, seveda samo pri tipu 2 te bolezni, vendar samo takrat, kadar bolnik z mnogimi drugimi ukrepi, predvsem s prehrano, telesno dejavnostjo in hujšanjem doseže takšne rezultate, ki omogočijo nadaljevanje zdravljenja s tabletami. So pa taki primeri zelo redki, opuščanja insulina pa naj nihče ne poskuša sam, brez striktnega zdravnikovega nadzora. V bolnišnici imamo preveč primerov slabih izkušenj s takimi bolniki, zato le previdno. Matični mleček seveda lahko uživate samo ne obetajte si več kot zmore.

lp Franc Mrevlje

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close