Za go. Mojco-Resonanca
Spoštovani!
V teh dneh sem pokukala tudi na ta forum, saj opažam pri naši triletnici neko alergijo. Veliko napisanega sem prebrala in izvedela marsikaj novega, o čemer mi dosedaj ni bilo potrebno razmišljati. Tudi za Bicom sem slišala prvič. Zdaj pa bi vas rada vprašala. Hčerki se kakšen mesec pojavljajo rdeči flekci – na različnih mestih, različno veliki, vsi pa zginejo in se na novo pojavljajo. V zadnjem tednu pa se flekci pojavljajo v obliki stika s koprivo, tudi različno veliki, na različnih mestih. Pridejo in izginejo. Punčka se včasih malo popraska, vedno tudi ne. Zdravnica nama je dala zyrtec in mazilo za okoli ust in rekla, da je to verjetno alergija na hrano.
Torej – kako se naj lotim tega “raziskovanja”? Sem nekaj dni izločala agrume, pa se to vseeno pojavlja, danes sem izločila vse mlečno, pa isto – skratka zdi se mi, da vseeno pri katerem obroku kaj je, se ji to pojavi. In to se pojavi tako hitro, da po moje še ni niti prav v želodčku. Primer: prej smo imeli večerjo, pa je jedla polčrni kruh, nekaj kolobarčkov poli klobase in pila je žajbljev čaj, ki ji ga namerno nisem sladila z medom. Še nismo pojedli do konca, je dobila flekca kot ob stiku s koprivo na obeh ličkih in na sredini hrbta. Kaj bi to bilo, da je lahko tako hitro?
Prebrala sem, da z Bicom načinom odkrivate alergije. Sem o tem tudi prebrala s pomočjo iskalnika, pa me zanima, ali bi bila ta preiskava smiselna tudi našo punčko? Skozi nismo dali še nobenih preiskav, ker do zdaj nismo imeli nobenih težav z alergijo, tudi ne pri starejši hčerki, pa tudi v širši družini nimamo alergij.
Smo z območja Maribora.
Že v naprej najlepša hvala in lep pozdrav
J.
seveda bi bilo smiselno narediti bicom preiskavo. Glede na to, kar je jedla so pa lahko krivo E ji v salami oz. čisto vsaka od sestavin, ki je v posamezni hrani. Če bi hoteli sami ugotoviti na kaj je alergična, bi morali uvajti vsak dan po eno hrano, začevši z zelenjavo in sadjem, tako kot ste uvajli, ko ste nehali dojiti. V glavnem komplicirano. Res predlagam bicom. Mi imamo zelo dobre izkušnje, saj je hči multi alergik. Vendar smo 15 osnovnih alergij že pozdravili, sedaj pa gremo naprej še na barvila, konzervanse, umetna sladila, citruse,…
Najlepša hvala za odgovora, sem iskala v imeniku priimek Silič in prišla do podatka, da je to zdravnica, zdaj pa ne vem, ali je tista številka domača ali od kakšne ordinacije, ker ničesar drugega ne najdem. Ne bi rada težila na dom, ali se ta BICOM izvaja morda doma in je to na “pol privat” zadeva. Hvala za vaše pojasnilo.
LP, J.
Lija- DR.Siličeva je višji fizioterapevt in bioresonanco opravlja dodatno, oziroma terapije izvaja njen sin Aleksander in sestra Majda. Ona je bolj prisotna na začetnem testiranju vsaj tako sem jaz opazila.
Ordinacija se imenuje HOLO MEDICO d.o.o
Razlagova 11, Maribor (nasproti ekonomske fakultete)
tel. 02/25-22-850, GSM 031/341-143 in GSM sestra Majda 041/693-044
Jaz hodim na terapije z sedaj šest mesecev staro hčero, ki ima alergijo na mleko, ječmen, koruzo in oves ter obremenitev z canido. Za nama je šest terapij in mleko je že bp. Nasledni teden začnemo z žitaricami.
Upam, da sem kaj pomagala.
Suzana
Lija-oprosti malo me čas baše. Testiranje in terapije so popolnoma neboleče. Testiranje traje slabo uro in stane 10.000 sit. Sediš v finem naslonjaču, otroka imaš v naročju, med vama pa je ena “podlaga”, ki ne vem kako se ji prav reče in je povezana z aparatom. Na razpolago imajo ogromno ampul v katerih so testerji vsega mogočega na kar bi lahko bila alergija. To preveri tako, da ima v eni roki “eno zadevo”, ki spet ne vem kako se ji prav reče in jo polaga na ampule v drugi roki pa ima tendor,( ki mene spominja na bajalico) in ta niha. Če alergije oziroma obremenitve ni, ta niha gor in dol, v nasprotnem primeru dela kroge, v glavnem takoj opaziš razliko v nihanju. Zelo težko je to z besedami opisat.
Ti bom kar iz letaka prepisala, kako potekajo TERAPIJE.
V človeškem telesu so prisotna elektromagnetna nihanja zelo kratkih in extremno dolgih valovnih dolžin. Telo vzpostavlja dinamično ravnovesje preko avtoregulacije med normalnimi-fiziološkimi nihanji in bolezenskimi-patogenimi nihanji. Patološka nihanja nastanejo zaradi vplivov iz okolja(elektrosmog, toksične sestavine v hrani,-okolju, vse več alergij, obremenitev s težkimi kovinami) ali bolezenskih stanj v telesu. Težave z zdravjem ali bolezenskimi simptomi nastanejo, ko se poruši dinamično ravnovesje v telesu. Bioresonančno terapijo izvajamo z BICOM-aparatom. Poteka tako, da se preko prevodnih elektrod prenese v aparat pacientova lastna nihanja in se jih tam s posebnim visokospecifičnim filtrom loči na normalna in bolezenska. Normalna nihanja preko elektrod okrepljena vrne v telo, bolezenska pa v obliki zrcalne slike. Ob vrnitvi pacientovih lastnih bolezenskih nihanj v zrcalni obliki njegovo elektromagnetno polje takoj odreagira na takšne terapevtske signale in posreduje aparatu bicom spremenjena nihanja. Ta jih v inverzni obliki ponovno vrne v telo. Proces poteka velikokrat v sekundi do vzpostavitve dinamičnega ravnovesja in pričetka samozdravljenja.
Malo zapleteno, a ko ti to nekdo po domače razloži čisto logično in jasno.
Skratka boli nič, stranskih učinkov ni, (sicer je pa premala, da bi mi povedala) dobro je veliko piti. Ena terapija znotraj katere se izvaja program za detoksikacijo, krepitev imunskega sistema in odprava alergenov (mogoče še kaj, pa jaz nevem) stane 5.000 sit in je pri manjših otrocih dolga 45 minut. Moja hčera ima ugotovljeno alergijo na mleko in v sklopu žitaric še koruzo, oves in ječmen ter gljivice candida. Ker smo se za terapije odločili zgodaj, ko telo še ni bilo dolgo izpostavljeno alergenom bo potrebno tam nekje med 10 in največ 15 terapij. S tem, da nam je že sedaj rekel, da misli, da jih bo 10 dovolj. Za začetek sem izbrala mleko, ki je sedaj po šesti terapiji BP vendar ga še ne uživa. V ponedeljek bo ponovno preveril in če bo test tudi takrat negativen bi po poteku še dveh tednov smele ponovno v prehrano po malem vključevati mleko. Se pravi nekje konec marca. Terapijo pa ima eno na teden. Jaz zadevi kar zaupam, čeprav je ta mesec in pol kar sem na strogi dieti, ker jo še veliko dojim ,še zmeraj imela velikokrat pikice in pordelo, suho kožo v pregibih. Nekaj hrane sem na terapije zraven nesla, da mi je preveril in tako smo sedaj tudi moj sum, da je kriv kivi potrdili. Na kivi sam sicer ni pokazalo alergije na testiranju, ampak ta, ki sem ga zadnji mesec res ogromno pojedla ji povzroča težave, saj sam vrag ve s čim vse to špricajo. Trenutno je koža lepa. Je pa res, da jeva
v večini vse bolj natur, brez veget, kock, mezg, nobenih kupljenih namazov, paštet, skratka nič “gotovega jela”. Sem se kar navadla, čeprav bi kos čokolade požrla in ne pojedla.