Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost za go. Mojco

za go. Mojco

Spoštovana gospa Mojca,
s partnerjem se resda trudiva zanositi šele dva meseca in nisva delala še nikakršnih preiskav, lahko da sva popolnoma zdrava, pa me vseeno zanima kdaj naj bi bil najugodnejši čas za zanositev (lunina ovulacija).
Moji podatki:
Rojstni podatki: 27.5.1975, ob9.35 , Kranj
ZM: 14.10.
Trajanje ciklusa: 26-30 dni

Najlepša hvala za odgovor.
Nanna

Rojena si v Dvojčkih, podznak si v Levu, Luno imaš pa Strelcu.
Glede na to, da poskušata šele 2 meseca, je za nama že zelo plodno obdobje, tako, da si imela kar dobre možnosti, pred nama pa je Luna v Strelcu, tako, da je dobro obdobje drugi del Novembra in december, začeti pa morata že 10 dan menstrualnega ciklusa.
Zaradi nihanja menstr. ciklusa ti za naprej ne morem dati datum, morala bi mi javiti zadnji nov. ciklus, če želiš.
Lahko pa me pokličeš na 01 666 076 ali 041 221-388

Spoštovana, ga. Mojca,

s partnerjem se trudiva zanositi že kar nekaj časa. Za nama so tudi vse preiskave. Oba bp. Seadj čakava na pošto konzilija za ivf.
Rojena sem 17.12.1969 on 2.05 v Ljubljani.
Zadnja M je bila 22.10.2004 (ciklus med 26 in 28 dnevi).

Hvala za pomoč,

Meta

Metka rojena si v znamenju Strelca v podznaku si Tehtnica , Luno imaš v Ovnu. tako, da je pred tabo plodno obdobje, zlasti v Strelcu.
Strelci so po naravi zelo pozitivni ljudje in ponavadi so prepričani, da imajo veliko energije. Pri tebi vidim pomanjkanje energije posebno v Ledvicah, kar lahko vpliva tudi na menstrualni ciklus.
Kadar primanjkuje energije težje pride do spočetja, se pa da ta energija v telesu zopet vzpostaviti z pravilno prehrano in joga vajami.

Imela bi še kar nekaj vprašanj glede zdravja v otroštvu.
Lažje se je pogovoriti kot pisati. Lahko me pokličše na tel 01 3 666 076 ali 041 221-388

Pozdravljena,

Tudi mene je pritegnila tale lunina ovulacija.
S partnerjem si želiva naraščaj že kar nekaj časa.Priznati moram,da sva mogoče naivno pričakovala,da bi vse skupaj moralo biti spontano,zato se velikokrat točnih matematičnih metod nisva posluževala (izračun ovulacije).Kakorkoli…oba sva pred svojim prvim pregledom.Jaz z napotnico v roki za HSG on za spermiogram.
Moji podatki;
29.01.1976

Zadnja menstruacija:
24.10.
(dolžina ciklusa 26-28 dni)

Za kakršnokoli informacijo se Vam zahvljujem,

Lp,
Kaja

ga. Mojca,

redno spremljam tale forum, saj se tudi midva z možem trudiva točno eno leto pridelati kakega malega navihanca… Ker vas nisem hotela nadlegovat, sem si sama računala lunino ovulacijo (v maju je uspelo, vendar SS v 5.tednu 🙁

Zdaj pa vas prosim samo za potrditev lastnih izračunov: rojena sem 24.3.1977 na Jesenicah, 20:50. ZM 2.11. (redna na 29-31 dni). Za ta mesec sem si izračunala, da bi lunina ovulacija morala biti 17.11., kar se povsem poklopi z mojo “normalno” ovulacijo… imam prav? Za naprej se ne pokrivata več popolnoma, ampak kar v redu do maja… Vaše mnenje? Hvala in še enkrat hvala za vaš čas in predanost. Vidim, da velikokrat napišete svoj telefon, pa si kar ne upam poklicat 🙂

LP, K.

Ga. Mojca,
zadnji ciklus se mi je začel danes, se pravi 8.11., vendar moram povedat da imam manjše krvavitve oz. izcedke še 2-6 dni pred menstruacijo. G mi je predpisala terapijo z Dabrostonom (cca 3/4 leta nazaj), ki je težavo ´skrajšalo´, ne pa tudi odpravilo – prej je bil čas teh izcedkov še daljši.
Lepo vas pozdravljam in se vam zahvaljujem
Nanna

Svetujem, da dasta oba preiskave skozi in se potem slišiva, nisi pa napisala ure rojstva

Ta mesec je tvoje plodno obdobje, ker si v podznaku Škorpijon.
Bolj pomembno je zakaj je prišlo do prekinitve nosečnosti. Jaz vidim
vzrok v slabi prekrvavitvi maternice in v slabših pretokih.
Bolje bi bilo, da me pokličeš, ker se lažje pogovorjam kot pišem in ti še kaj razložim.

Tel 01 3 666 076 ali 041 221-388

Spoštovana gospa Mojca,
s partnerjem se trudiva zanositi komaj dva meseca in upam da sva zdrava. Me je pa pritegnila ta lunina ovulacija, zato bi Vas prosim ce jo lahko izracunate.

Rojstni podatki: 21.3.1977, ob16.30 , Maribor
ZM: 9.11.
Trajanje ciklusa: 26-29 dni

Barbara

Spostovana ga.Mojca,

tudi sama bi Vas prosila, ce mi lahko poveste, kdaj bi bil najugodnejsi cas za zanositev.
rojena sem 31.1.1976 Kranj, 15.35, t.67, v.167 cm.

Zadnja M: 10.10.
Moji ciklusi so zadnje case precej neredni, no, tako je ze od januarja, ko sem prekinila z jemanjem KT, saj sem imela zelo hude migrene. Tako, da Vam lahko recem le, da trajajo od 25 – 40 dni.

Hvala za Vas trud, Mirna

Plodno obdobje bo v Lanuarju in del Februarja, ker si rojena v znamenju Ovna, podznak si Devica, Luno imaš v Ovnu, vidim navečje možnosti za zanositev v konec Marca in aprila.
Do takrat pazi na prehrano in gibanje, če pa imaš kakšno težavo z zdravjem ali drugačno vprašanje pa pokliči.
tel 01 3 666 076 ali 041 221-388

Glede termina ti lahko rečem, da poizkusita v decembru, ni mi pa všeč tvoj menstrualni ciklus. imaš slabo cirkulacijo, slabo energijo v ledvicah. hormoni
Priporočam ti, preglede če še nisi bila prav tako pa tudi zdravo prehrano in gibanje, refleksoterapijo, celostni pristop k zadevi.
Če želiš vedeti kaj več kako se zadeve lotiti pa pokliči
Tel 01 3 666 076 ali 041 221-388

Hvala za odgovor. Zanima me, kdaj se Vas lahko poklice?

Lep pozdrav.

Na mobitel kadarkoli na tel pa bolje po l5 uri

Ga. Mojca,
zadnji ciklus se mi je začel 8.11., vendar moram povedat da imam manjše krvavitve oz. izcedke še 2-6 dni pred menstruacijo. G mi je predpisala terapijo z Dabrostonom (cca 3/4 leta nazaj), ki je težavo ´skrajšalo´, ne pa tudi odpravilo – prej je bil čas teh izcedkov še daljši.
Lepo vas pozdravljam in se vam zahvaljujem
Nanna

New Report

Close