Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Cepljenja Za ga. Nino

Za ga. Nino

Spoštovana ga. Nina !
Najlepša hvala za izčrpno in razumljivo razlago o razvoju glist ! Marsikaj ste mi razjasnili. Sedaj me zanima še samo postopek, kako se znebiti glist kako preprečiti njihov nadaljni razvoj !
Hvala in lp Anja

Glistavostosti se znebimo z jemanjem antiparazitarnega zdravila, ki vam ga predpiše izbrani zdravnik (pediater). Antiparazitarni zdravili sta, na primer, Dalben, Vermox, ..
Lep pozdrav!
Nina

Nina Pirnat, dr.med., spec.epid.

Hvala ga. Nina in lp Anja

Pri naši hčerki smo z bioresonano odkrili gliste, ki so se razširile po telesu in jih našli celo v sputumu. Po uradni medicini ima diagnozo atopičen nevrodermitis, z bioresonanco pa smo odkrili veliko različnih obremenitev. Celo dva astmatična napada je že imela. Sedaj jo zdravimo z bioresonanco in izboljšanja so opazna, gliste pa uničujemo s posebno metodo s pomočjo napreve imenovane ZAPPER, katera delouje na principu električnih impulzov. Na oba gležnja (poiščeš pulz) prilepiš posebno nalepko-elektrodo, ki jo povežeš z aparatom. V nogah čutiš prijetno migetanje. Terapija traja vsak dan, en mesec. Čas dnevne terapije se tedensko stopnjuje. Ta metoda uniči parazite po vsem telesu razen v debelem črevesu ne, zato pa se uporablja orehova tinktura (juglans nigra). Zanima me ali poznate opisano metodo in kašno je vaše mnenje.
lep pozdrav!

Spoštovani, opisane metode ne poznam. Pozdrav!
Nina

Nina Pirnat, dr.med., spec.epid.

New Report

Close