Najdi forum

Eva prosila bi te še za nekaj.
Enkrat si spodaj napisala, da je bil mož upravičen do očetovskega dopusta. Mi smo žal dobili to zavrnjeno.
Zadnjič sem videla eno odločbo ministrstva za delo, da je bil otrok s strani CSD nameščen v rejništvo z namenom posvojitve. Misliš, da je to kakšna razlika v primerjavi z namestitvijo v oskrbo z namenom posvojitve.
Pa še to. praviš, da ste prejeli tudi otroški dodatek. Ali je bil določen glede na dohodke družinskih članov ali je bil v tem času enega leta pred posvojitvijo upravičen do višjega otroškega dodatka.
Pa saj je vseeno. Glavno je, da je naš angelček zdrav in da to leto čimprej mine.
Po eni strani se mi zdi, da skoraj ne morem verjeti, da je že minilo toliko mesecev, po drugi pa spet nikamor ne gre v primerjavi s čakanjem tega enega leta.
Lepo te pozdravljam. Sanjica

Pozdravljena!

V bistvu se pozanimaj na CSD. Mi smo dobili otroški dodatek in prav tako očetovski dopust brez kakršnjih koli zapletov. Otroški dodatek se gleda za vaju in ne za otrokovo matično družino. Saj ni važen znesek, važen je namen. Jaz našemu otročku za otroški dodatek kupujem knjigice ki jih ima neizmerno rad.

Lp

Eva**

New Report

Close