Najdi forum

Draga Eneja, sedaj bom pa jaz povedal kdaj postanem najbolj elergičen in vem, da bi takrat naredil marsikatero neumnost. In to je takrat ko se en odrasel spravlja na otroka.
Kjerkoli to vidim, mi zavre kri in bolje za odraslega, da zbeži. Kaj pa je otrok kriv. Saj je samo otrok, najbolj enostavno je zlivati svojo jezo na nebogljenega otroka, za katerega ve, da mu ne more nič in tako dokazuje svojo moč in si daje energijo, češ kako je on močen.

To kar kaže pa je dejansko odraz mladosti in vzgoje, lahko ti zatrdim, da sso ponavadi otroci podobni staršem samo zato, ker se kot otroci vsega učijo in tako se naučijo tudi obnašanja, ki ga vidijo. zato so največkrat popolnoma enaki, enako odreagirajo in enako delajo.

Torej si lahko misliš kaj je moj predlog: Otrok ima prednost in če bi ga rada kaj naučila, je sedaj čas, kajti kmalu bo prepozno, kajti nek vzorec ostane in pride na dan, ko se osamosvojimo. zato raje sedaj konec kot prepozno, zate je vseeno, za otroka je še čas.
In kadar moram izbirati med otrokom in še čem ima otrok vedno prednost, še posebej v tako mladih letih.

Popravi kar se da popraviti in stori kar moraš storiti. Naj te ljubezen vodi in želja po tem kar si s tako muko pridobila. Spomni se kako je bilo težko in ali ni škoda, da sedaj to nekdo uniči.

Povej, odloči se in ne odstopaj. Naj ti jaz povem, da lahko dobiš veliko boljšega, samo bodi odprta in bodi to kar si. Kakšen cilj pa imaš pa že veš.

veliko sreče in moči.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close