Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Za Emi!

Za Emi!

Sem firbčna, veš! Full me matra tista tvoja dieta. Sicer jih imam doma že morje, ampak te, o kateri si pisala, pa zagotovo še nimam. A lahko na hitro napišeš kaj več o njej? PLIZZZZZZZ!

Sem nekaj brskala po googlu in sledila tvojim navodilom, ampak sem žal očitno preveč blond, da bi se dotolkla do teh luninih faz in uspela iz njih najti kaj otipljivega.
Če ti ni preveč, mi, lepo prosim, napiši kakšno povezavo. Thx že v naprej!

Evo Taja, prekopirla sem post Nike iz 3.6.

Glede na veliko povprasevanje zadnjih dni in prosnje vam še enkrat pošiljam natančna navodila za izracun luninih plodnih dni;

Predpogoji za uporabnost metode:
– redne M (vsaj na 28-30 dni),
– da sta oba s partnerjem zdrava brez kakršnihkoli medicinskih “plodnih” težav…
– metoda se uporablja tako pri pomoči zanositve kot kontracepcija

Pomembna sta 2 datuma:
A)- 1. dan zadnje M (npr. 15.5.2002), posledično izracunaš D1(menstrualni plodni dnevi)
B)- datum rojstva (dan, mesec, leto), posledično izracunas D2 (lunini plodni dnevi)

A) D1(menstrualni cikel) dobis tako, da 1.ZM pristejes 15 dni; v tem primeru (15.5. + 15 dni=30.5. ter pristejes 6 in odstejes 6 dni), kar pomeni, da je glavni D1 (gledano menstraulno) 30.5., oziroma celo plodno obdobje od 24.5. do 5.6.!!!

B) na spletni strani http://www.googol.com/moon si najprej pod mesec označi mesec in leto tvojega rojstva, prikazejo se slikice, oziroma oblike lune v mesecu in letu, ko si se rodila… na dan rojstva si natančno poglej obliko lune in si jo zapomni… to natančno obliko lune prenesi na sedanji mesec v tem letu (junij 2002) ali kateri prihodni mesec. Skratka; oblika lune, ki si jo imela na dan, mesec in leto rojstva določa tvoj natančen D2 v sedanjem mesecu (junij 2002) in v vseh prihodnjih.
Od meseca D2 vzemi 3 dni; npr. če je D2=1.6.2002, so potem trije potencialni lunini plodni dnevi 29.5., 30.5. in posebej 31.5.2002!!! V vseh teh treh dnevih so nujni spolni odnosi (več kot jih je večja je verjetnost spontane lunine ovulacije), najbolj so pomembni na 31.5., D2 je ze prepozen za spolne odnose in zanositev, saj je takrat ovulacija že nastopila…
V tem ciklu se npr. D1 in D2 deloma pokrijeta (zgolj potencialni dnevi), najbolj pa je idealno, ko se popolnoma pokrijeta, saj je takrat moznost zanositve 99%, pri samostojnem menstrualnem ciklu 15% in pri samostojnem luninem pa 85%.

Nikar se ne zanasajte samo na lunine potencialne plodne dneve ali na menstrualne plodne dneve; tudi ce imate M prav v času nastopa D2; v kolikor zelite zanositi naj bodo spolni odnosi vseeno v obeh ciklih…

Obilo sreče in uspešno preračunavanje!

Dr. Breuss
Ta metoda hujsanja je sicer kar kruta, ampak – povrhu vsega, da shujsas telo tudi ocistis. Temelji na pitju sokov dr. Breussa (zdavilec raka in med drugim tisti stric, ki priporoca krvomocnico). Sok alhko prirpavis doma, ampak lazje je, ce ga kupis v trgovini (zdrava prehrana,d obis tudi v Mercatorju). Popijes 2-3 stekelnici tega dnevno in pojes nekaj sadja in zelenjave. Po 10 dneh si garant 7 kg lazji. In ti kg ne gredo takoj nazaj, ker vmes pijes.
Drugace je pa moja prijateljica od julija shujsala ze 20 kg. Po dieti,seveda. Ampak – ker je tega toliko ti jo lahko posljem na mail (ce se mi bos seveda javila na mojega :).

A ja – in Tasika sprasuje, kako si. Punca se bo pridno se en teden crkljala – tako se dela Tasika, tudi jaz bi!

Emi,
upam, da ne boš huda.
Sem ti kar brez povabila pisala na mail in te še jaz fehtala za tole dieto. Če mi boš odgovorila, ti bom zelo hvaležna.

Lp, Ena

Pozdravljena Emi VELIKA PROŠNJA
daj tisti recept kar na forum ,če ni taka skrivnost seveda. Sem redna pasivna obiskovalka tega foruma tako ,da preberem vse kar napišete in imam skoraj vaše podobe, vendar se ne bi vsiljevala rada po e-mailu. PLEASE.
Dee

Ker je tega relativno veliko, ne bi to obesala sem gor.
Zato sem ravnokar dala to dieto, po kateri je shujsala prijateljica na

http://www.geocities.com/ormeaola/index.htm

HVALA

New Report

Close