Najdi forum

Ja ljubosumje je pa zoprna stvar. Po mojem mnenju je posledica pomankanja samozavesti in s takšnim človekom je zelo težko živeti.

Jaz sem sicer do neke čisto majhne mere ljubosumna vendar kot sem ti že napisala na email bi to zadržala v sebi in svojem srčku in ne bi delala scen, če tudi bi se kaj dogajalo. Če seveda ni prehudo. Potem je to druga stvar.

No sem ti rekla, da ni panike. Ti pa pišeš tak email, da bi se skoraj v zemljo pogreznila od sramu. Si me pošteno oštel. Pa sem ti napisala, da poznam vse njegove zadeve doma in vem, da jih zna poštimati. Toliko si že zaupava.

Pa saj sem jaz tudi ljubosumen. Pa valjda ni to sedaj bolezen.

Ma nič ne poznaš moje razmere doma. Od kot ti pa sedaj to?

A če dobro igram? Hja, če nisi ti še nikoli igral, potem te bom pa že “dol udaru”, he he. Saj veš da sem bil šele enkrat po 15 letih zopet na biljardu. Moram rečt da paše.

Hopla, a sem spet kaj narobe napisala? Poznam jih v toliko v kolikor si mi jih v današnjih emailih opisal pa še v enem prej.
Torej vem, da žena danes ne bo delala težav, saj si napisal, da jih ne pričakuješ he he he….

Bolezen, bolezen…. in težko ozdravljiva. To bi ti lahko potrdil marsikdo tu na forumu.

Ti….ljubosumen? Ja na koga pa imaš ti biti ljubosumen…? Ob situaciji, ki jo imaš doma, mislim na ženine težave, verjetno nimaš razloga za kakšno pretirano ljubosumje. Malo je takšnih, ki bi se spuščali v to situacijo in da bi ravno tvoja žena nabasala naj bi bilo pa res veliko naključje. Glede ljubosumja iz moje strani pa mene pri nama niti najmanj ne skrbi. To breme mi je za razliko od tistih, ki imajo zdrave partnerje, prihranjeno.

Mene pa res ne bi bilo težko udariti dol, ker pojma nimam. Bi pa tudi jaz poiskisil enkrat. Me mika, he he he…

Jerica to imaš pa še kako prav, da je ljubosumje bolezen. Tudi tu gor je bilo že več zgodb napisanih, kjer je ljubosumje igralo glavno vlogo.

V pravi meri je ljubosumje dobrodošlo. Saj menim, da či bisi nič ljubosumen, da potem partnerja nimaš rad. Saj ti vendar ne more biti vseeno s kom se druži in kaj počne.

In normalna mera ljubosumja res ni bolezen. Se strinjam z -dp-.

OK. Potem sem pač bolan. Izogibajte se me, da se kaj ne nalezete.

Nikogar ne poznam, ki nebi pokazal vsaj malo ljubosumja, ampak če vi tako pravite, tudi prav.

Ja in? Sedaj smo pa vsi v istem košu?! Tu mač.

Ne, ne nisem mislila tako hudo, he he he….

Samo ni mi pa jasno zakaj bi ti sploh moral biti ljubosumen. Oprosti no, ampak glede vsega kar vem o tebi, no bolj o tvoji ženi, bi lahko trdila da nimaš razloga. Tako kot ga verjetno nimam jaz. Ali pač?

Imaš popolnoma prav. Ljubosumje je koristen del vsake zveze. Seveda ne bolestno. Ampak, ker vem, da pri vama ni tako, kar ostanita na nivoju kjer sta, he he he… Tudi midva sva oba ljubosumna. No ona malo bolj kot jaz ampak v meji tolerance, obadva, he he he…

Pa saj ne veš nič. Le to, da ima žena MG. To je pa tudi vse. Vse skupaj mi je že sumljivo, ker kažeš, da le ne poznaš tako dobro MG.

Ma za danes imam dovolj teh neumnosti.

Je imal Lado kar prav.

S tabo ne govorim več, ker si bolan, he he.

Ja saj mogoče sem se pa nalezel od tebe he he he….. Misliš, da obstaja kakšno zdravilo. Še bolje pa cepivo, he he he….

Ja a ni to dovolj? Na podlagi tega tudi sklepam, da nimaš razloga za ljubosumje.

Koliko poznam MG vidiš iz mojih emailov. Verjetno precej slabše od tebe, ki že toliko let živiš z njo in “trpiš”, he he he….Šala….
Pa saj ravno zato sem te prosila za pomoč. Če bi jo poznala dobro in ne bi imela dvomov in skrbi o katerih sem ti pisala na emailu, se verjetno midva ne bi nikoli pogovarjala in si pomagala. Vidiš tudi moje neznanje je za nekaj dobro.

Po moje si fasal virus preko mojega maila. Za viruse pa veš da ni zdravila. Je treba odležat, če se da z boljšo polovico, he he.

Takoj danes začnem terapijo. Še posebej tisti del z boljšo polovico, he he he….. Sam če bo zneslo. Glej, da se boš držal svojega nasveta tudi ti, he he he…

New Report

Close