za -dp-
Ja ljubosumje je pa zoprna stvar. Po mojem mnenju je posledica pomankanja samozavesti in s takšnim človekom je zelo težko živeti.
Jaz sem sicer do neke čisto majhne mere ljubosumna vendar kot sem ti že napisala na email bi to zadržala v sebi in svojem srčku in ne bi delala scen, če tudi bi se kaj dogajalo. Če seveda ni prehudo. Potem je to druga stvar.
Bolezen, bolezen…. in težko ozdravljiva. To bi ti lahko potrdil marsikdo tu na forumu.
Ti….ljubosumen? Ja na koga pa imaš ti biti ljubosumen…? Ob situaciji, ki jo imaš doma, mislim na ženine težave, verjetno nimaš razloga za kakšno pretirano ljubosumje. Malo je takšnih, ki bi se spuščali v to situacijo in da bi ravno tvoja žena nabasala naj bi bilo pa res veliko naključje. Glede ljubosumja iz moje strani pa mene pri nama niti najmanj ne skrbi. To breme mi je za razliko od tistih, ki imajo zdrave partnerje, prihranjeno.
Ja a ni to dovolj? Na podlagi tega tudi sklepam, da nimaš razloga za ljubosumje.
Koliko poznam MG vidiš iz mojih emailov. Verjetno precej slabše od tebe, ki že toliko let živiš z njo in “trpiš”, he he he….Šala….
Pa saj ravno zato sem te prosila za pomoč. Če bi jo poznala dobro in ne bi imela dvomov in skrbi o katerih sem ti pisala na emailu, se verjetno midva ne bi nikoli pogovarjala in si pomagala. Vidiš tudi moje neznanje je za nekaj dobro.