Najdi forum

Za bralko sanj

Mučijo me sanje ,ki jim ne najdem pomena……Sanjala sem da je moj partner mi razkazoval kače,in kasneje mi jih je pečene dajal za jest,tako kar z roko po koščkih v moja usta.V sanjah nisva bila par,sem pa si ga zelo želela in da bi mu ugajala sem se napravljala da so mi kače všeč in da nimam predsodkov pred tem da jih ne bi poskusila,čeprav me je bilo v sanjah teh kač groza.
Resničnost je ta da sva z mojim par tri leta od tega zadnje leto živiva skupaj,
po tistem ko se je ločil,z bivšo ženo ima dva otroka,se lepo razumemo(ne živita z nama).Torej kaj bi pomenile te sanje???HVALA!!!

Kupi si pitona. Ali pa najdi tipa s pitonom.

_________________________________________________________________________ Dragon - Bog ima obraz.

Pomeni, da zaradi tega, ker fantu ne poveš tega kar si želiš oz. ne želiš, si povzročaš samo škodo (kar so nočne more) Fant ti daje kače, samo zato ker misli, da jih imaš ti rada. Ampak jih v bistvu on tud ne mara, ker jih speče.

LP

Bo trebalo malo manje da se drogiras

Sanje

Tudi sam se ukvarjam z razlago sanj, saj precej intenzivno sanjam. Sanja se mi pa o vojski in o orožju.

Sanjati o kačah pač pomeni oralni spolni odnos. Večja nesreča bi bila, če bi se to sanjalo moškemu, saj bi to pomenilo, da je peder.

Iluziji bi pa rad povedal, da nočna mora ni nobena škoda za dušo in telo, ampak aktivno pozabljenje-čiščenje duha. Sanje so nujno potrebne. V času sanj nam rastejo sinapse.

Pa lep kačji pozdrav!

Sik!

Kačon

Kača pomeni penis!

Če se jih bojiš,to pomeni,da neki ne štima s sexom!

LP

V Veliki sanjski knjgi:
kača- nekdo te sovraži

moraš si najt nekoga, ki ima velikega pitona med nogami

• VELIKA – velikega sovražnika ali izgube
• MAJHNA – prepir
• NAPAD KAČE ALI NJEN UGRIZ – bolezen ali kleveto, lahko pa tudi kaj dobrega
• UBITI – uspešni boste
• ČUTITI JO NA LASTNIH PRSIH – izdala te bo bližnja oseba, ki ji zelo zaupaš…se boš zaradi slabosti izneveril prepričanju, tudi osebi, ki takšno tvoje prepričanje predstavlja
• SE SPLAZI V SOBO / BEŽATI PRED NJO ALI SE SKRITI V ZAPRT PROSTOR – strah pred spolnostjo…potreba po varnosti in zaščiti…strah pred neznano potrebo, ki jo imaš za škodljivo in takšna tudi je, dokler ti je neznana
• ODKRITI JO POD KAKIM POKRIVALOM, PRTOM, OBLEKO V GROZLJIVI SANJSKI SLIKI – pod nežnostjo in prijetnimi čustvi se skriva neznana in nezadovoljna spolna sila, ki jo doživljaš kot grozečo…prisotnost duhovnosti, možnost velikih idej, določene podjetnosti, ki pa kljub pozitivnim sestavinam ogrozijo človeka, če razuma ne zna prav usmeriti/prijetne okoliščine/
• VODI H KAKEMU SKRIVNOSTNEMU KRAJU, V PRIJETNI SANJSKI SLIKI – modrost pri odločitvah, z izvirom v razumnem ravnanju, povezanim z upoštevanem slutenj, čustev…zvestoba…napredovanje
• PERNATA – moč razuma je velika, prav takšne so tudi ideje
• VIDETI JO ALI VEČ MRTVIH NA CESTI V NEGROZLJIVI SANJSKI SLIKI – zmanjšan spolni nagon…konec nevarnosti…začasen zastoj življenjskih sil
• OVIJE SE OKOLI TELESA IN HOČE ZADAVITI – spolnost ti vzbuja tesnobo…imel boš opravka z neprijetno osebo, ki bo naredila škodo
• POGOLTNE GOLOBA, JAGNJE, OTROKA – grozijo ti neznane življenjske sile, zlasti na čustvenemu področju…napadalno vedenje utegne škoditi tvojemu delu, ob svoj mir boš
• PREBIJE ZID – spolne želje ali spomin nanje
• VIDETI OSEBO, KI IMA KAČJI REP – prisotnost istospolnih nagnjenj
• VIDETI KAČO KLOPOTAČO – napoveduje opravljanje in skrbi
• GROZEČA KLOPOTAČA – grozi vam resna nevarnost
• KLOPOTAČAVAS JE PIČILA, bi vas nekdo rad sprl z vašim najboljšim prijateljem
• IZBEZATI GADA IZ LUKNJE, KI SE SPREMENI V ČRVA – pomiri se, sicer z veseljem ne bo nič. sploh pa več takta

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Kaj pa če sanjaš da si kača? kaj pa bi to pomenilo?

Js sm mela ene take čudne (no, men so ble čist ql) sanje pa me zanima če kdo ve kaj pomenjo:

Že od januarja se pogovarjam prek irca z enmu tipam k je ful faca pa to. Seveda je hoče vidt mojo slikco an tko k usi sam js nimam digitalca pa to. On mi je poslov slikco (razedno) tko da prbližn vem koko zgleda. No js pa žvim na en vas, v bistvu na robu vasi tko da se iz mojga okna vid cela vas – tud pokopališe k je en kilometr stran (sam to me sploh ne mot) pred pokopališam je seveda parkiriše pa dve velike cvetličarne. No men se je pa tko sanal:
Ne spomnem se točn sam mislm da sm ga iskala (tipa z irca) ful me je blo strah da mu nam ušeč to se prov dobr spomnem da me je blo strah. Čez en čs sm pa pršla do parkiriša pred pokopališčem. Tm je stala ena velika hiša (prbližn dvonadstropna) vn se je slišala glasba. Ena punca me je pelala not (nevem če ni bla vs čs z mano, se ne spomnem čist točn) ko sm pršla na hodnik sm si sezula čevle. En čs sva tm stali pol sm pa vidla da so se vrata odprla skozi njih je pršu en tip. Čutla sm da je to on, pa čutla sm metulčke v trebuhu. Prov lepo me je pogledov kot da bi bila najlepša na svetu. Neki mi je reku. Mislm da me je povbu vn. Pol sm se pa zbudila.

Hvala že v naprej!
————————————————————————————————

Aja pa u sanah je bla vs čs noč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close