Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Za Bibo !

Za Bibo !

Biba,zakaj se nič ne oglasiš ?
Kako si kaj ? Kako se počutiš ? Kaj počneš,ali si na bolniški ? A je Reš kaj kompliciral glede bolniške?
Upam,da na UZ nisi pozabila na slikico……
No upam,da pikico pridno greješ in da močno uživaš doma v teh hladnih dneh…
Jaz bom pa jutri začela greti moje mrzle pikice :)))))))
Lepo se imej in javi se nam kaj….
LPkatja

Evo mene, tukaj sem. A tako praviš, da boš danes dobila svoje pikice, le glej da jih boš lepo grela. Koliko pa so ti dali 2 ali 3 pikice?
Glede bolniške ni Reš nič kompliciral, za naprej pa sem mogla iti h svojemu gin. kateri mi jo je podaljšal še za en mesec, tako da sem v novembru še doma potem pa bomo videli kako in kaj. Drugače sem v redu, zaenkrat mi res nič ne manjka, skratka razvajam se. Tu in tam me še pošteno zbode v trebuhu, toda ne traja dlje kot 30 sek. So pa to običajne nosečniške težavice. Glede slabosti pa nič, kvečjemu obratni, da imam večji tek, čeprav se bom morala kar v roke vzeti, ker sem se zredila 3kg že v samem postopku sedaj pa še 1,5kg, se prasvi skupaj 4,5kg. Saj ne vem naj tiste kg v postopku IVF-ja sploh štejem zraven ali ne?
Za sliko nisem rekla pri Rešu, bom pa kasneje pri svojem gin. tko, da ni panike.
Glej, da lepo počivaš in misliš samo na lepe trenutke, ki jih bosta kasneje s partnerjem preživljala.

Močno držim pesti zate. Imej se lepo in pusti se razvajati.

Biba

Najlepša ti hvala za lepe želje….
Po pikice grem šele ob dveh,tako da še nevem,kaj bo.Bom pa sporočila zvečer,če mi bo možek pustil,da vstanem..he,he,he,…
Ti pa tudi,kar pridno počivaj in se razvajaj.
Se bereva…
Lep dan ,katja

Ja, se še kasneje bereva.
V mislih sem s teboj in lepo opravita ET.

Drži se,

Biba

Draga Biba!
Lepo je slišati, da sta s pikico uredu.
Kar se kilogramov tiče: ti kar lepo zataji tiste kilograme, ki si jih pridobila med postopkom. Jaz jih nisem. Sicer me ni nihče kregal zaradi preveč pridobljenih kilogramov, vendar bi bilo vseeno bolje, da bi tiste 4 kg iz postopka, ne bi dala v začetno težo. Tako so mi na koncu nosečnosti našteli skoraj 31 kg več kot prej.
Pazi nase – jaz sem se prvih 22 tednov, ko sem jemala Dabroston (verjetno ga tudi ti), zredila za 22 kg. torej 1 kg na teden. Dr. Zorn mi je rekel, da to povečanje teže ne bi smelo imeti vezo z Dabrostonom, vendar ko sem s tabletami prenehala, sem se tudi nehala tako hitro rediti.
Važno je, da se ti dobro počutiš, pa tudi če se boš zredila toliko kot jaz. Po porodu gredo kile hitro dol. Meni manjka še 2 kg do začetne teže.

Bodita zdravi(a)!

Nataša

Dobila sem moji dve pikici,zdaj pa to počivanje:)))))
Nočko,katja

Zdaj nista več mrzli – lepo ju grej in naj bo vsaj ena za vedno tvoja:)))))

Ajda

Katja Srečno!

Nataša

Danes je bil idealen dan za to! Ti recem! Zacni premisljevati o barvi ozadja na strani tvojih dveh punc…

Emi! A si ti ista Emi kot prejšnji teden, ali je to Ena druga?

Ntš

:)))) Prisezem, da sem ze od zacetka foruma to jaz :)))

Hvala Nataša za vzpodbudne besede, res se drugače v redu počutim, kar se pa kilogramov tiče pa se bomo bojevali po porodu, imaš prav.

Lp,

Biba

Veliko sreče za tvoji pikici ti želita Biba s pikico.

Ta je pa dobra,res…..Za dve punci še imena nevem,no ena od njiju bo prav gotovo SARA….Za podlago bom pa eno tukaj zadolžila,da bo nekakšna “botrca”,he,he,he,…..
Uživajte !
P.S: hvala vsem za vzpodbudne besede,zlate ste…
lp katja

Katja – jaz sem to cisto resno mislila! In – ker imam zmeraj prav (vprasaj mojega moza) se zdej nikar ne vleci ven. Kar si hotel bos dobila 🙂

Iz tvojih ust, na moje pikice :)))))))
katja

Tudi jaz ti želim, da zelo zeloooooo pogreješ svoje pikice!!!!!!

Katja,

tudi meni se je tretji poskus ponesrečil, transfer sem imela 24.10., M pa se je
ulila dvanajsti dan, a si šla ti takoj naslednji ciklus po zamrznjenčke,
sprašujem zato, ker jih imam tudi jaz, pa še to, ali rabiš kakšno napotnico
ko se odločiš za zamrznjenčke

Katja čuvaj svoje pikice in jih grej, iz srca ti želim, da se obdržita

lp
Dana

Hvala Dana,
po zmrznjenjčke sem šla takoj naslednji ciklus po postopku.Tako mi je svetoval dr.Reš,naj bi bil ta čas najbolj ugoden,še posebej,če je to naraven ciklus.Ker hodim že kot samoplačnica,napotnice ne potrebujem.Če ti tvoja več ne velja potem potrebuješ novo.
Lp in srečno tudi tebi,katja

New Report

Close