Za Bibo
Ja, zelo zanimivo vprašanje glede bolniške. Veš jaz sem še naprej ostala doma, (Rešu nisem nič omenila) kajti glede na to kako težka pot je bila do tega in koliko smo dali skozi sem mnenja, da je prav da ostanem še naprej doma. Kaj pa, če bi se prav med tem časom kaj zgodilo, potem bi se pa tepla po glavi, a ni tako? Vem pa, da Dr. Reš bo drugačnega mnenja in bo rekel: “Zakaj pa niste hodili v službo? Saj nosečnost ni bolezen” (kar se tudi jaz dobro zavedam). Ko sem klicala mojo osebno zdravnico mi je dejala, da ni problem za bolniško, samo 28.10. ko imam pregled pa naj ji dostavim en “pildek” od Dr. Reša. Tako, da sploh ne vem kaj naj, ne vem, če mi bo dal kakšno potrdilo ali ne. Saj tudi kasneje bi jaz tako in tako hodila h svojemu ginkologu, ker sem mnenja da te ima Reš le do uspešne zanositve potem se pa obrneš na svojega gin. Če pa ti kaj več veš pa mi prosim sporoči.
Tablete si moram dajati do pregleda potem mi bo povedal naprej.
Drugače sem v redu, le da me zadnje čase spremlja glavobol. Včeraj sem šla spat z glavobolom in danes zjutraj tudi ostala z njim, čeprav sem mislila, da bo izginil, ko sem šla spat.
Baje so pa to značilne nosečniške težave (tudi prsa imam zelo boleča).
Kaj pa ti? Javi se kaj:))
lp,
biba
Kolikor vem ti splošni da bolniško res na podlagi pildeka.Je pa res,da potem prestopiš k tvojemu osebnemu ginekologu in te on spremlja naprej.Za svojega sem prepričana,da ne bo problemov glede tega.
Nevem,če si prebrala moj post glede glavobola,ampak neverjetno je ,da tudi meni že od včeraj zvečer nabija in celo noč mi je tako,da sem bolj malo spala.Poleg tega imam nekašne “valunge”,podobno tistim,ki jih opisujejo ženske v menopavzi.In danes me spet mori rahlo šravfanje…tako,da nevem…v petek naredim test !!Prsi bolijo tudi mene,samo se bojim,da je lahko to PMS !?
Uživaj in se razvajaj !!
katja