Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? za belo plombo?

za belo plombo?

Zanima me koliko doplačate pri zobozdravniku za belo plombo.
Danes sem doplačala 30, pred tem 40 čisto prvič pa 20 Evrov. Zakaj takšna razlika?

Evo, ravno ta mesec so me ociganili za 72 EUR! Res je bila na šestici, kjer je večja ploskev, pa vendar katastrofa! Ko sem zahtevala račun mi je pa načečkala nekaj neberljivega, tako, da ne veš ali bi se smejal ali zjokal. Iz kje si? Tole je bilo v okolici Ljubljane, v mestu je menda še hujše…

O kakšnem drobižu ve to. Jaz ne grem od zobarja, brez da bi bil račun vsaj 200 eur.

Še en dokaz, kako “šintarji” odlično služijo – takoj za “jezičnimi dohtarji”…

Odvisno je od velikosti plombe. Za sprednje pa ne smejo kasirat.

Jaz sem SAMOPLAČNIŠKO dala za troslojno (torej precej veliko) belo plombo 110 EUR. Moja zobozdravnica nima koncesije.

Meni so v ZD pri zobozdravniku (ne privat) povedali, da doplačilo za belo plombo stane DO 18 EUR. Odvisno od velikosti. Zadnjič sem plačala nekaj čez 6 eur za plombo na petici.

Jaz doplačam za enoslojno 11€, za dvoslojno 21€ in za troslojno 23€. Ni do centa natančno.
Pri zasebnem pa sem že dolgo nazaj dala za enoslojno preko 40€.

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- Ponudba oblačil, obutve, opreme in igrač za malčke: http://www.mojalbum.com/marsha.

40 eur, ima koncesijo, ne glede na velikost plombe

Prejšnji teden v ZD, 30€ šestica, full velika plomba skoraj čez vse štiri strani mi jo je delala več kot uro!

lp

10EUR, zobozdravnica s koncesijo.

Kam pa hodite, tisti, ki plačate manj kot 40e? Lahko prosim za kakšen kontakt, ker bi se rada prepisala… Namreč moj zobozdravnik n koncesijo je oderuh:). celo za sprednje zobe me je zadnjič obral, potem sem se pritožila in me je sestra tako zelo nahrulila, in končno dala denar v dobropis… kr neki…. prosim za kakšnega ugodnega zobarja na koncesijo v okolici ljubljane 01 ali 07.

Hvala!

New Report

Close