ZA AVTORJA
Spoštovani avtor tega foruma,
zelo, zelo lepo, da se tukaj razvijajo pogovori v pravo smer, z ljudmi, ki so polni razumevanja, čutnosti in izkušenj.
Zato je vaš trud poplačan, saj ni dneva, da se kdo ne bi oglasil, odgovoril,… in to vse zato, ker je nekdo ponudil to možnost-AVTOR tega foruma!!!
Zdaj pa potrebujem pomoč; namreč iz UL sem “posesala” nov zakon o posvojitvi, rejništvu,… in bi ga želela posredovati še ostalim v forumu.
Ne najdem pa e-naslova, da bi se obrnila na avtorja, kamor bi lahko poslala priponko, da bi se objavili ti zakoni, v katerih je kar nekaj novosti in odgovorjev, ki nekatere tarejo. Število listov z to vsebino je 6.
Prosim za odgovor na e-mail
[email protected]
Halo!
Lahko ti pomagam jaz. Piši mu na [email protected]! Ime mu je Primož in sigurno bosta skupaj spravila zakon tukaj sem.
Jutri pa izlet. Juhuhu, še moram danes sokce pa sendviče nabavit!
Čao!
Eva*
Pozdravljena Tit,
Nekaj postov niže ( datum 3.8.04 ) boš našla Primoža, on je tu šef, klikni na njegovo ime v postu in odprl se ti bo njegov elektronski naslov.
Ne vem pa, če je dovoljeno objavljati zakone kar tako na različnih straneh, med njimi tudi tej, to bo preveril Primož.
Po moje je bolje, da jih zainteresiranim pošlješ direktno na njihove maile.
Precej uporabnih informacij se najde tudi na spletni strani Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve:
LP
Minka