ZA ASTRID GIRL
zdj sm na svojem ze dva mesca, poleg tega sm skoz kupoval heroin, se zapufu, si naredu pufe pr najboljših prijatlih, .,………….ne morem verjet
teden po plači, jaz pa ostal brez denarja, in s krizo s katero morm delat na šihtu. celo sanju sem kako sem se s friendom pogovarju naj mi posod keš za doup, potem sem se pa zbudu. kako na bedaa. sam kurc sam sem si to nardil, ne pišem zard tega da’b se smilu….se itak nobenmu verjetn ne, vendar, sam da veš astrid. sej zdej je ze 2.dan. zdej sm na pavzi z doupom, čiki, travo.2 dan je šele.
seat
se bom javu čez kaki mesec, ko bom spet pršu domu pozdravit mamco.
večkrat sem se spomnla na tebe zakaj nč več tuki gor ne pišeš.
jst sploh ne vem kaj naj ti rečem. a maš ti mail? tuki gor ti nočem napisat enih stvari.
dej še naprej štej dneve, ko si brez heroina. štej jih do neskončno. a je prov? ne smeš nehat štet dni brez heroina. ko bi ti vedu kok je mene strah pa te sploh ne poznam.
ful me spominjaš na nekoga…
seat dej prosim nehaj z drogo. meni ni vseeno zate. zakaj tebi je?
a boš štel dneve brez droge? jaz hočem, da jih.
odpiš mi pa ne čez en mesec!
ASTRID GIRL
jou, seat! res ti čestitam da si odšel na svoje.. in kako se kej počutš zdj k si na svojem? kaj bol samostojno? glede takih ali drugačnih sanj k jih opisuješ, to se vsm dogaja. jaz trenutno ne poham slabo leto pa se mi še vedno pajavijo na vsake tok sanje o drogi. pa polno frustracij imam s tem povezanih. naprimer dons sm sanju da sm mel velko vrečo skunka, pa da sm bil glavn car naokol. kadil sem in si zvijal kjerkoli in kadarkoli ne da bi mi kdaj zmankal. problem je šok, ko se zjutri zbudiš.. in rabš cajt da k seb pridš. prejšno noč sm sanjal da sm se ga orng zakadil, da je blo vse po starem, vsa stara družba tut z mano. predlagam ti nekaj.. dobi si pomoč, rabš jo za telesno in predvsm za psihično odvisnost. pa glavno pomembno: pozabi preteklost. ne dovol si več da se vrneš nazaj. bod zdej. v sedanjosti. delaj na ciljih. vztrajaj.
sm se ga spomnu veš:) kr ga nism vedu