Najdi forum

Anonimka,

ne glede na vse ksupaj, ne poznam vsega ozadja, ki bi ga želel, da bi ti odgovoril čimbolj objektivno. AMpak recimo, dati bom poskušal povedati tako kot sem začutil ob branju tvojih sporočil.
Manjka mi kar nekaj koščkov, pa vendarle ne razumem zakaj sploh vstrajaš z njemu, če ti to ni všeč. V življenju bi morale biti vse stvari najbolj preproste. Vzemimo si čas in se posvetimo samo sebi. Pozabimo na druge, važni smo samo mi. Pogovarjajmo se sami s seboj, bodimo sam sebi najboljši prijatelj, spoštujmo se, sovražimo se vse si zaupajmo in poiskusimo ugotoviti kaj želimo, pravzaprav poiskusimo ugotoviti, da smo najbolj na svetu važni prav in samo mi.
Vse veš anonimka, samo priznaj si in si dopovej, da tako nočeš živeti in če nekaj nočemo, ptoem tega tudi ne počnimo. Zakaj bi to delali samo z izgovorom, da ne bo potem še slabše. Slabše ne mroe biti, če nekaj nočemo.
Poglejmo samo otroke, če on nečesa ne mara, ga ne moreš prisiliti, da bi spremenil mnenje. MI ta pametni, ker smo odrasli, pa kar rinemo in rinemo do onemoglosti z glavo skozi zid.
Če sta se pogovarjala, če se dogovorita in če delata tako kot počneta, potem predvidevam, da se oba s tem stinjata. A da se ne? JA zakaj pa potem to delaš?

NEHAJ
Dejaj samo tisto, kar paše tebi in pri tem nikogar ne prizadeni.

Ali še bolj po domače. Vzemi se čas zase in se ne obremenju z njegovimi željami, ampak samo s svojimi.
Bolj jasen bi že ne mogel biti.

Primož

Še enkrat okoli tvojega sporočila.

če želiš, da se iz vedra vode polije kaplja čez rob, mora biti prej že polno vode v vedru. In tako je tudi pri vama, ni to zaradi ene noči, ampak zaradi vsega skupaj še odprej. Zakaj jaz vedno pravim, da ne smemo biti tiho, kadar imamo problemin ga moramo na vsak način rešiti in to z pogovorom, seveda moramo to prakticirati že na samem začetku, če ne se nabere preveč nerešenih zadev in tako nikoli ne pridemo na čisto. Podobno je tudi v službi, če smo sami svoj gospodar, vse nas bo počakalo, samo da bomo vedno težje pospravili in podelali.

je pa res, da to počneš, kar pač počneš , narobe. Nikar ne sili, besede, ki so ti bile izrečene so prehude, pa naj si bodo še tako upravičene, nihče nima pravice kaj takega reečt, pa čeprav ga vodi jeza in sovraštvo, če pa že to vodi jeza in sovraštvo, potem je pa vsekakor nesmisel vstrajati.

karkoli že bo, pojdi raje svojo pot in upoštevaj nasvete, da boš pri drugem in v drugi zvezi ne delala podobnih napak.

Saj veš tisto zgodbo: Ena kapljica vode v čaju ne spremeni niti barve niti okusa, druga kapljice vode v čaju, ne spremini niti barve niti okusa, čaja. Če pa boš vstrajna, in dodajala kapljice, se bo spremenila tako barva, kot okus čaja.
Japonska modrost.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close