Najdi forum

Za administratorja

Lep pozdrav! Rad bi da nekaj storite glede enega slaboumneža ki se oglaša pod enakim nickom kot ga imam jaz in me žali. Prosim če mu onemogočite to početje. Verjetno lahko kaj naredite, saj imate vplogled v IP naslove. Hvala!

Lep pozdrav Marjan

ne vem kdo se pojavlja pod vašim imenom, in takih je verjetno veliko, ki uporabljajo ista ali podobna imena. Prosim pa vas, če mi odgovorite in prekopirate linke kjer vas ta oseba žali ali poveste na katerih temah je to bilo. Ko bomo preverili bomo lahko kaj ukrepali.

Svetujem pa naslednje:

Ignorirajte take ljudi, ki nimajo nobene kulture, taki res ne sodijo na naš portal, dovoljeno je vsakršno mnenje in nestrinjanje, vendar na kulturen način.

Če bo kdo res nesramen, ga bomo pač izločili tudi tehnično.

Do takrat pa veliko zanimivih pogovorov.

Primož

Lep pozdrav! Hvala za odgovor.

http://med.over.net/phorum/read.php?f=17&i=4620&t=4607

Na tem linku se je oglasil nekdo pod istim nickom in me žalil, pa že prej je delal zmedo. Vem, da je take treba ignorirat in se ne obremenjujem z njim, samo problem je v tem ker jaz ne morem stati za nekimi izjavami ki niso moje, so pa napisane pod enakim nickom kot ga uporabljam sam, zato me to moti. V debato s takimi se pa seveda ne mislim in se ne bom spuščal.
Bi imel pa še en predlog. Mislim da bi se zelo omejilo tako pojavljanje pod več različnimi nicki in predvsem prevzemanje tujih, če bi se uvedel sistem prijavljanja z uporabniškim imenom in geslom. Vsak uporabnik, bi se lahko prijavil samo enkrat, oziroma vskemu ip naslovu bi pripadel samo en račun.
Še enkrat hvala!

To sem tudi jaz že enkrat predlagala, pa ni bilo odziva. Na vseh ostalih forumih je tako in potem ne prihaja do zmede. Anonimnost še vedno ostane, samo nick je vedno isti.

Lep pozdrav Marjan in Kaja

z obema se strinjam, vendar moram pripomniti naslednje.

Portal je anonimen in si lahko vsakdo izbere svoj psevdonim, to pomeni, da ni potrebno, da je vaše ime ampak je lahko izmišljeno.

Če bi uvedli uporabniško ime in geslo, bi to marsikoga odvrnila, da bi sploh vprašal, ker je splošno znano, da se lahko potem ugotovi kdo je bil, kar se tiče pa IP naslovov, pa zopet nočemo pregledovati iz istih razlogov. Marsikdo pride na dan z zelo občutljivo temo, za katero res ne bi rad, da se kdo ukvarja s tem, da odkriva od kje in kdo je bil. Zato to ne počnemo in do nadaljnega ne bomo.

Forumi na levi strani, so prosti za pogovarjat, forumi na desni strani pa odgovarjajo strokovnjaki. In oni preverijo, če je vprašanje v redu in ga nato objavijo in nanj odgovorijo.

V prostih forumi, uredniki pregledujemo vsebino in samo v posebnih primerih, sporočila brišemo, če menimo, da res ne spadajo na naš portal.

Moram pa povedati, da se lahko zgodi, da vsi, ki bi radi spraševali dobijo geslo in uporabniško ime ter se tako izogemo neumnim vprašanjem in komentarjem.

Zaenkrat ni toliko interesa, da bi dodeljevali gesla, če pa vas karkoli moti, pa lahko sporočite na forum O Med.Over.Net-u in se bomo za problem poskrbeli.

V miru in lepo se pogovarjajte še naprej

Primož

Sicer bi res to sodilo na forum O Med.Over.Net-u, ampak je lazje kar tu nadaljevati.

Mogoce pa bi bil najboljsa kombinirana varijanta. Tako da bi lahko se vedno vsak anonimno vpisal vprasanje, po vpisu pa bi se napr. pred nick dodalo se NN tako da bi locili “anonimne” od ostalih, ki bi jim bilo omogoceno kreiranje accounta. vsak ki veliko sodeluje na forumu se bo z veseljem prijavil , hkrati s tem pa ne bo tudi vec tezav z razpoznavanjem prisotnih ter onemogocene manipulacije z nicki kot se dogaja v razlicnih topicih, ko se nekateri umazano posluzujejo istega nicka ali ga celo spreminjajo samo da bi dosegli svoj prav. Pa tudi odgovori ali zalitve takih, ki to pocnejo kot neznanci bi imeli precej manjso tezo, ter nebi puscali sence na ze uveljavljenih karakterno prepoznavnih udelezencih foruma. Pa med drugim bi se mogoce znebili prevec neumnosti ceprav je tudi ta ze zaradi smeha vcasih zazeljena .

Sicer pa pohvale Med.Over.Net

Mogoče bi si pa omislil poleg Marjan še naprimer plemeniti, ali kaj podobnega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close