Z otroci v Avstrijo
Ati je dobil službo v tujini, zato se bi mu radi kmalu pridružili. Zanima me, kakšne izkušnje imate vi ? Mi bi šli živet na Dunaj, trenutno razmišljamo o tem, kako najlažje starejšega otroka vpisati v njihovo šolo (1.razred), kljub temu, da ne zna jezika, mlajšega pa v vrtec. Ali mogoče obstajajo kaki dvojezični vrtci/šole ?
Mami zdravoo……..Vaš ati je dobil službo na Dunaju praviš:),si je že priskrbel stanovanje itd..?
Ste verjetno seznanjeni s tem,da vas mora prijaviti gor…? Brez tega ne bo šlo,..za tamalega vrtec ne bo problem..kok je star?Za večjega pa hmm ne vem.
Tudi jaz se selim enkrat jeseni gor,moj možiček dela tudi gor,sam še počakam da najde ta mesec stan.in pol se takoj prijavimo gor,in naš pikolino v vrtec.
Javi se kako ste se uredili,pa se mogoče še spoznamo na kakšni kavici na Dunaju:)))
lp
Stanovanja še nismo priskrbeli, je pa zadeva v toku ;). Malega bomo dali v vrtec takoj, ko uredimo formalnosti. Kmalu bo star 4 leta. Večji bi moral v šolo, star je 6 let. Bi te pa bilo fajn spoznat tudi v živo, mazda6. Pusti mi kak kontakt, ti se javim.
Forum je zaprt za komentiranje.