Najdi forum

Hojla,

moje zdravljenje je potekalo na oi in sicer od operativnega posaga do citostatikov in obsevanja.Med tem časom sem iskala in poskusila razne oblike alternative.Do g.Domančića sem prišla leto po končanem zdravljenju(1997),kar pa še ni pomenilo da sem zdrava ali ozdravljen onko bolnik.Z njegovo terapijo in načinom zdravljenja so se kontrole na oi iz dveh mesecev prešle na eno leto in sedaj lahko z gotovostjo rečem , da sem zdrava.Pet kritičnih let sem z zdravljenjem v Kranjski gori premagala.Letno obiščem g.Domančiča 4-5 x.Njegove terapije so skupinske in sicer od 70do100 ljudi dnevno(približno).Vsakega posamezno zelo diskretno pokliče k sebi v sredino dvorane.Na tebi dela cc 10min.Ob tem igra glasba, ostali pacienti(tako nas imenuje) se prepustijo toku energije,ki je v prostoru ne manjka.
V dvorani lahko ostaneš dokler ne reče :crta ali idemo! Malo za šalo , malo zares.

Ana,prepričala si me. Tudi jaz se bom prijavila za terapijo.
Hvala!

Pozdravljena Naja,

zelo vesela sem, ker si tako lepo obrazložila sam potek dogajanja pri gospodu Domančiću. Tudi jaz že zelo dolgo razmišljam o zdravljenju z bioenergijo. Prebrala sem vse tvoje odgovore, prebrskala cel med.over.net in prebrala prav vse kar sem dobila o Domančiću, prebrala njegovo knjigo Isceljitelj Domančić, pa še eno drugo, prebrala intervju z njim v Jani, pa intervju v Avri (sploh po tem intervjuju se mi zdi, da je Domančić zelo dober, človeški in ti hoče dobro, ti hoče pomagati) … in verjamem v njegovo zdravljenje, a vseeno me črviči neki dvom. Kaj pa, če ima ta metoda tudi negativne učinke. Za odgovor ti bom hvaležna.

Lep pozdrav, Leja

New Report

Close