Z “bivšo” ne vem niti kaj in kje sva..
Hmmm … tole je bilo pa hitro!!?? 🙂
Da niso bile njene izjave o “ljubezni” tipična ženska slaba vest, kadar vara? ;))
(P.s. Da ne boš presenečen, če bo čez nekaj tednov (ali mesecev) pricapljala nazaj, češ da je naredila “napako”).
Glej, da ne boš pokleknil takrat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))[/quote]
Sem mislila, da je to bolj moška hiba ;). Da se malo izživijo z drugo potem pa pridejo s to foro-češ sem naredil napako. V vsakem primeru, njegove/njene napake nič popravljat ;).
Boli me qur v smislu, da nimam več želje da jo vidim, slišim, kontaktiram, vse to. 🙂
Dejstvo je, da jaz ne kadim trave, ona je bila pa precej zasvojena, pa sva to sproti rešila sčasom najine zveze (tako da sva dejansko lahko šla ven, itd. česar prej ni delala, ker ji je bila prioriteta drugje).
Kajenje trave kot samo mene povsem nič ne moti, dokler je v mejah normale (meja normale je za vsakega posameznika realna) tako da ji nisem hotel prepovedat te razvade, sem ji pa z argumenti in pomočjo uspešno omejil.
Skrbi me zanjo predvsem iz stališča življenja oziroma življenjskega stila, ki ga živi.
Ko sem bil z njo, si nisem postavljal precej objektivne slike na njeno življenje, pač sva se pogovarjala in sem ji dajal takšne in drugačne nasvete za določene situacije v življenju.
Nima volje po delu, zaslužku.. Socialna ji predstavlja dovolj, da uživa. Gospodinjska dela ji grejo od rok, če jo posebej prosiš :))
Prav tako, če nečesa ne dobi (denarja, da ji kdo prepove it kam) se postavi v vlogo žrtve, ali pa preprosto gre ker ji nihče ne upa kaj rečt (od domačih) ker se jim (verjetno) še zmeraj laže da hodi k meni, pa gre za cel teden k prijateljem, kjer zagoni vse dnar ki si ga je izprosila, za travo. Tu bi še dodal, da je pri drugem oz. pri zdajšnjem fu*aču našla nekoga, ki jo “podpira” pri kajenju trave, zato posledično tudi k njemu se mi zdi no, to je le neka teorija, bazirana na raznoraznih dejavnikih, slikah in podobno.
Potem pa še fant, pri 22ih živi pri starših, dejstvo je da v življenju ni imel trezne punce, ki bi dejansko videla kako govedo je, zaveda se da trezn ne bo še neki cajta, in dokler mu bojo stari plačevali bencin, telefon, bivanje bo rajši užival zakajen, glumil nekega študenta in izkoriščeval ženske. Drugače pa verjamem ko ji bo (če ji bo kdaj) zmanjkalo denarja in ga tudi ne bo mogla sprosit in se bo streznila, bo videla kaj je storila narobe. Če pa ne bo, bo pa praktično živela iz dneva v dan zadeta, pustila se izkoristit, ne bo ugotovila da zadet človek ne more zadetemu kaj pomagat, ter da lahko uživa še na druge, bolj poceni načine.
Nič od tega.
Prva punca 10 let nazaj, vizualno pa niti ne postavljam pogojev.
Enkrat sicer, sem se zaljubil v punco na prvi pogled, dobesedno idealna punca je (bila in je še danes). Skupaj sva bila slabo leto (5 let nazaj), od takrat naprej se zavedam da je vizualnost samo lastnost, ne prioriteta za zvezo.
Pomoje, če grem po mestu bom najdu 5 boljših od te, o kateri je govora v tej temi.
Pravzaprav mi je bilo samo še vprašanje a ji otežim življenje ali ne, ker sem dejansko imel to moč. Pa sem rekel, da se ne bom ukvarjal več z njo, ker bi bilo škoda časa, denarja pa še mogoče bi kakšna grožnja priletela v mojo smer.
Torej je ta tema samo še za razglabljanje neke zgodovine :)[/quote]
Ufff … a takole je tako izgledalo? :O
No ja … bolj za kakšno dobro ameriško dramo je tole, kot pa za zvezo. :))
Hmmm … tole je bilo pa hitro!!?? 🙂
Da niso bile njene izjave o “ljubezni” tipična ženska slaba vest, kadar vara? ;))
(P.s. Da ne boš presenečen, če bo čez nekaj tednov (ali mesecev) pricapljala nazaj, češ da je naredila “napako”).
Glej, da ne boš pokleknil takrat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))[/quote]
Sem mislila, da je to bolj moška hiba ;). Da se malo izživijo z drugo potem pa pridejo s to foro-češ sem naredil napako. V vsakem primeru, njegove/njene napake nič popravljat ;).[/quote]
Ne, ne … danes so ženske vendarle emancipirane (in še hujše kot moški). :)))
Res ne vem, zakaj si se sploh zapletel z njo: ni luštna, ni prisebna, ni posebej pametna, nima ne trenutnega cilja v življenju, kaj šele dolgoročnega, očitno ne dela, ker nima denarja, plehka … Da nimaš sindrom reševalca – občutka, da bi rad rešil izgubljeno in zmedeno žensko? Ker v tem primeru boš še kdaj naletel na kaj podobnega.
Kaj bo z njo, je njen problem. Izjemoma zasvojenca lahko rešijo drugi, v 99 odstotkih primerov mora pa sam priti do tega sklepa.
Sem mislila, da je to bolj moška hiba ;). Da se malo izživijo z drugo potem pa pridejo s to foro-češ sem naredil napako. V vsakem primeru, njegove/njene napake nič popravljat ;).[/quote]
Ne, ne … danes so ženske vendarle emancipirane (in še hujše kot moški). :)))[/quote]
Empacirane že, saj je prav, da znamo zase poskrbeti in nismo odvisne od njega ;).
Kar se pa tiče teh for, ki se jih gre tale punčara, pa osebno ne bi vedela nič o njih. Se ne grem takih ali drugačnih igric. To je za nedorasle punčare, eno takih je imel avtor “čast” spoznat ;(. Je pa zanimivo, kajti pravijo, da isti privlači isto. Ne predstavljam si sebe, da bi se sploh zapletala s kakšnim takim moškim, podobnim avtorici. Pri takih sem delala obvoze.
Ljubezen je slepa ali kako naj rečem.
Vse atribute ki jih je na začetku pri meni poveličevala (samostojnost, itd. itd.) so šle v nič, takoj ko je dobila v roke tega, zakajenega uglavnem človeka na njenem nivoju. Itak je rabila to, no očitno je.
Mah saj vem da je njen problem, saj nisem v kontaktu sploh več z njo in itak me je minlo že. 🙂
Vsem, ki beremo je jasno, da ti ni vseeno. Lahko govoriš kontradiktorno (kako ti je vseeno, ampak kaj vse te skrbi), čuti se ves prezir in jezo do tega novega ljubimca, do njene osebnosti, do njenih navad itd.
To je tako očitno kot beli dan. Potem se še miriš, kako si boljši (ker jo nisi zajebal in še ker si samostojen in še ker bo že še videla kako napako je storila ).
Saj vem, da je to obramba, v vsakodnevnem življenju, ki smo jo vsi imeli (imamo), ko nas nekdo prizadane.
Ne razumem pa, zakaj je še na forumu tako težko iskreno priznati, da nam je hudo, da boli, da se počutimo izdanega, da smo ljubili se trudili in bili zavrženi.
Res si boljši od nje in bolj odgovoren, potrudil si se in veš kako je bolje živeti. Vse pohvale tudi da je nisi zajebal- verjemi, da boš čez leta na to še posebej lahko ponosen.
Probaj pa še začutiti vse nepriejtne občutke, ki jih čutiš in jih vsaj tukaj ne zanikaj. Ne boš mevža. Meni se zdi mevžasta ta dvojna sporočila jeze in prezira, hkrati pa “total mi je vseeno”.
Lep pozdrav in drži se
Ne čutim prezira, samo itak mi tega noben ne verjame ker bere vsako besedo posebej in jo obrne tako da izgleda čisto drugače kot je napisano.
Nič ne dela, tu pa tam najde neko žensko ki jo izkoristi.
Me je bolelo prvo, potem sem čutil samo jezo nad seboj, ker je nisem dovolj spoznal in ugotovil kako šibka lahko postane ko spozna nekoga na svojem “nivoju”.
Je res, da je bila to neka drama v življenju, toda nasplošno drame v življenju ne iščem. Nimam želje po nekih žurkah, rajši privat pikniki itd. itd.
Mirim? Itak ne obstajajo slabe in dobre stvari v življenju, če bi se jaz odločil da jo zajebem bi jo pač, kaj? Bi pač nekateri ljudje ko so glumili dobre, mislili da sm slab. Itak pa ena slaba stvar zasenči vse dobre ki jih narediš, tako da je itak vseeno.
Lepo uživam v vsakem dnevu posebej, ona mi piše da me pogreša, da me hoče videt pa preprosto zaprem sporočilo in ga zbrišem.
Osredotočil sem se na delo in to je to, bo še že kakšna prišla brez skrbi sem. 🙂