Z “bivšo” ne vem niti kaj in kje sva..
Mislim, slabo leto zveze sva preživela, prebrodila. Ona je šla čez res težke čase in sem ji stal ob strani, včasih sva se skregala zato ker sem včasih ratal zafustriran in to spravil na njo.
Zdaj mi je dala konec 1 teden nazaj, do četrtka sva bila vredu, v petek spet neko razmišljanje o koncu mi je blo dovolj sem šel do nje, sva razčistila, včeraj pa spet izrazi željo po samskosti, brez konkretnega razloga.
In ker se mi ne da, niti nimam denarja niti časa se vsake dva dni vozit do nje, sem šel do nje, spakiral stvari, ona je vmes neutolažljivo jokala, govorila da me ljubi, da noče nobenega drugega, da še vedno hoče mene ampak hoče tudi druge stvari početi v življenju.
Jaz sem ji sicer malo težil na začetku, ampak zdaj ko je šlo proti koncu je normalno hodila ven s kolegi. Je pa ratala arogantna in ignorantska (kar je tudi priznala) in rekla da noče da trpim z njo v zvezi.
Ampak jaz jo razumem, itak tudi jaz grem s kolegi ven, tako da ne razumem ravno, kaj ona hoče? Umaknil sem se ji in ji sploh ne pišem več, ona pa tudi živi življenje (kakor zgleda) normalno naprej.
Je pa včeraj zveler spet objavila na facebook nek status zame, ljubezniv, kot da me ni prebolela..
Meni se ne da zdaj it neko čakalno dobo pa čakat na njo, tako da delam na sebi in živim kot da je konec. Je res da me spomne kakšna stvar doma na njo, ampak tišim te misli kolikor se da stran.
Me je primlo da bi ji napisal kaj ampak se mi zdi nesmiselno, zato jo raje pustim na miru. Kaj vi priporočate?
Ne vem koliko sta stara.
Vendar če ti je do resne in zrele zveze potem raje pusti to osebo, morda pa ni zate. Če sta stara okrog 30 let mi ne deluje zrela in nekam konfliktno se odziva.
Naj živi svoje življenje, ti pa si ustvari svoje.
Želim ti čim bolj mirno in zaživi sproščeno naprej.
Čim lažje prebolevanje ti želim 🙂
Vem, da se danes en dan mladini zdi že cela večnost, ampak od vajinega soočenja je minilo dobrih dvanajst ur, pa že govoriš o tem, da nekdo živi svoje življenje naprej, da te še ni prebolela, živiš, kot da je konec … Kvečjemu si vmes šel spat in v službo, ne pa živel.
Ne vem no, po mojem, če počakaš še dvanajst ur, da bodo stvari veliko bolj jasne kot pred desetimi urami, kaj misliš?
Smešno mi je, ko je izrazila željo da želi ostati v stiku, a vendar ne izrazi želje po samem pogovoru. Izrazila je konec, a je rekla da naj vzamem kot pavzo. Izrazila je željo po skupnem življenju a čez 1 mesec govori da “bo kar bo.”. Skratka dejavnikov za zmedo je ogromno…
Jaz jo lahko pustim kamot pri miru, se zares lotim življenja s časom, a me je strah da me bo po nekem času spet iznenadila z neko željo po zvezi…
Rad bi končni odgovor, čimprej. Čeprav sem vzel najslabšo možno opcijo za odgovor zaradi tega, ker bo na koncu koncev lažje tako zame, sčasoma.
@knjižničarka : Imaš prav, ampak čas dobesedno zapravljati za to da tavam po temi se mi ne zdi ravno prijetno.
Tako se v odrasli dobi ne gre igrati.
Ne moreš živeti v taki negotovosti kaj bo iz danes na jutri.
To ni zveza, morda se njej gre za “žuranja”.
Če bi zares čutila ljubezen bi te želela skoraj povsod(seveda to pomeni pustiti prostor in svobodo drugemu).
Moje mnenje – v taki vezi bi zelo trpela in bi šla svojo pot, pa čeprav bi bolelo.
Saj to da se umakneš pa prileze za tabo, morda celo večkrat je žal nezrelo in izkoriščevalsko. To tudi boli.
Ne pusti se, bodi odločen!
Koliko pa sta razlike v letih?
Samo res preveč drame. Nekateri jo prav rabijo. Pa kdo se bo daneš še kaj direktno pogovarjal..
Veš kaj avtor, če rabiš dramo, se matraj še naprej. Če pa želiš mir, pa pusti njeno megleno neodločnost, naj se sama z njo ukvarja, naredi konec in začni prebolevat. Eno leto sta samo skupaj.. uf… bi tako živel še nadaljnih deset’ pa vmes še otroka naredil, tako mimogrede, da vama zboljša življenje? Če srce ni srečno ob nekom, je to že dovolj velik razlog za razhod.
Priporočam ti, da si njegov kanal malo pogledaš. Videov je čuda, vendar zelo informativni. Ta je prvi, potem pa naprej glej. Še do nedavnega nisem vedel za tole ali pa to. Ne zadane pa zmeraj, tudi fali kdaj pri kakšni postavki.
Če je že zdaj taka “drama” boljše da gresta narazen. Resno če ne gre, ne gre in pika.
Enako sem jaz začela vezo, v enem letu sva se ogromno kregala, vendar nisem mogla stran, no po 4 letih kaže na konec, zaradi enakega razloga kot na začetku, le da me je psihično močno izčrpala in žal mi je, da v teh letih nisem bolj uživala, in verjetno bi tudi spoznala drugega partnerja, s katerim bi se ujela. Prav je da se za vezo potrudi, ampak če dva nista za skupaj, se včasih kljub ljubezni ali bolje rečeno zaljubljenosti ne da.
Po tvojem opisu sodeč sta oba nezrela razen,če sta stara 15 let tako obnašanje še razumem,ampak dva odrasla sta pa totalno zrela za strokovno pomoč . Danes tako jutri onako pojutrišnem nikako sam rolokoster,ki ne pelje nikamor prej bi rekla,da sta čustvena odvisnika kar je pa daleč od nekega zdravega odnosa.Če imaš vsaj 1g možganov potem prekini ta odnos,če ne pa vztrajaj samo potem ne jamraj…
Če pa želiš upat,da si bo nekoč premislila pa vztrajaj in bodi varianta Lesi se vrača .Ali si karakter in zmoreš uredit svoje življenje,ker si sposoben ali pa enostavno nisi.Ne rečem,da se drugje v odnosih cedita med in mleko ampak to kar imaš ti pa je katastrofa od odnosa dveh,ki bi že morala malo bolj ustaljeno razmišljat ne pa kot dva bebca razen,da vama ustreza …..Skratka malo razmisli zakaj se sploh vedno znova vračaš ???Dvomim,da ti je tako lepo….Poišči odgovore pri sebi .
Po pravici, predvideval sem da se bo to zgodilo.
Praktično všeč ji je ratal en drug, zdaj pa ne vem kaj se z njo dogaja, kajti blokiral sem jo na vseh kontaktih (pustil sem ji rezervni kontakt, ki ga sploh ne uporabljam, tako da praktično nimava več stikov).
Dobila si je nekoga na svojem nivoju, torej brezskrbnega, razvajenega, pri starših živečega najstnika… Kaj bo še iz tega me realno boli k, ampak zaskrbljen sem ker noče sama iz sebe nič naredit, ker ji je v življenju ravno dovolj postlano da lahko uživa 🙂
Mah, ne bom se sploh več sekiral za njo, hotel sem jo zaj**at, pa sem si premislil ker bi še sam sebi nakopal težave. Naj živi kakor ji paše, itak zdaj še lahko 🙂
Boli me qur v smislu, da nimam več želje da jo vidim, slišim, kontaktiram, vse to. 🙂
Dejstvo je, da jaz ne kadim trave, ona je bila pa precej zasvojena, pa sva to sproti rešila sčasom najine zveze (tako da sva dejansko lahko šla ven, itd. česar prej ni delala, ker ji je bila prioriteta drugje).
Kajenje trave kot samo mene povsem nič ne moti, dokler je v mejah normale (meja normale je za vsakega posameznika realna) tako da ji nisem hotel prepovedat te razvade, sem ji pa z argumenti in pomočjo uspešno omejil.
Skrbi me zanjo predvsem iz stališča življenja oziroma življenjskega stila, ki ga živi.
Ko sem bil z njo, si nisem postavljal precej objektivne slike na njeno življenje, pač sva se pogovarjala in sem ji dajal takšne in drugačne nasvete za določene situacije v življenju.
Nima volje po delu, zaslužku.. Socialna ji predstavlja dovolj, da uživa. Gospodinjska dela ji grejo od rok, če jo posebej prosiš :))
Prav tako, če nečesa ne dobi (denarja, da ji kdo prepove it kam) se postavi v vlogo žrtve, ali pa preprosto gre ker ji nihče ne upa kaj rečt (od domačih) ker se jim (verjetno) še zmeraj laže da hodi k meni, pa gre za cel teden k prijateljem, kjer zagoni vse dnar ki si ga je izprosila, za travo. Tu bi še dodal, da je pri drugem oz. pri zdajšnjem fu*aču našla nekoga, ki jo “podpira” pri kajenju trave, zato posledično tudi k njemu se mi zdi no, to je le neka teorija, bazirana na raznoraznih dejavnikih, slikah in podobno.
Potem pa še fant, pri 22ih živi pri starših, dejstvo je da v življenju ni imel trezne punce, ki bi dejansko videla kako govedo je, zaveda se da trezn ne bo še neki cajta, in dokler mu bojo stari plačevali bencin, telefon, bivanje bo rajši užival zakajen, glumil nekega študenta in izkoriščeval ženske. Drugače pa verjamem ko ji bo (če ji bo kdaj) zmanjkalo denarja in ga tudi ne bo mogla sprosit in se bo streznila, bo videla kaj je storila narobe. Če pa ne bo, bo pa praktično živela iz dneva v dan zadeta, pustila se izkoristit, ne bo ugotovila da zadet človek ne more zadetemu kaj pomagat, ter da lahko uživa še na druge, bolj poceni načine.
Nič od tega.
Prva punca 10 let nazaj, vizualno pa niti ne postavljam pogojev.
Enkrat sicer, sem se zaljubil v punco na prvi pogled, dobesedno idealna punca je (bila in je še danes). Skupaj sva bila slabo leto (5 let nazaj), od takrat naprej se zavedam da je vizualnost samo lastnost, ne prioriteta za zvezo.
Pomoje, če grem po mestu bom najdu 5 boljših od te, o kateri je govora v tej temi.
Pravzaprav mi je bilo samo še vprašanje a ji otežim življenje ali ne, ker sem dejansko imel to moč. Pa sem rekel, da se ne bom ukvarjal več z njo, ker bi bilo škoda časa, denarja pa še mogoče bi kakšna grožnja priletela v mojo smer.
Torej je ta tema samo še za razglabljanje neke zgodovine 🙂