Najdi forum

Jana, še enkrat dobro jutro, tebi!
O greje, pa greje, sonce sicer bolj malo, ampak ostalo…..

Ja. lep dan še enkrat, vsem skupaj!

Jani

Ajs, punci, dobro jutro! Vidve kar poglejta, ni treba samo škiliti…. A ne Angel?
Dobro jutro tud’ teb!

LP Jani

Lump ! 🙂

lepo, lepo !
Vivendi

Ti , ti ! 🙂

Zdej pa mas hudica…nas bos lalhko vse porihtal????
Ja ovencek,predober si!!! Sej se ne motim a ne?

Dan! Bi te prosila, da si najdeš drugo ime. Res nimaš domišlije?
Lepo te pozdravlja
Angel

Bi te prosila, da si najdeš novo ime. Si brez domišlije, se mi zdi.
Pozdravlja te
Angel

Nic bat angel,bila je pomota,hotela sem tebe poimenovati angelcek,pa sem falila rubriko in ga vpisala pod moje ime..brez skrbi ne bo se ponovilo.Bodi edina in edinstvena..!!Srecno!

Opravičilo sprejeto! No vidiš, kako malo je potrebno…samo kanček ljubeznivosti in dobrote.
Lep dan ti želim še naprej!
Angel

Vis prehitro si eksplodirala in me obsodila,nic ti nocem..le moj namen je bil,da vaju z Janijem pozdravim…lepo je bilo vaju spremljati…kar tako naprej!Srecno!

Lepo! Se mi ni ravno zdelo pozdravno…no, reciva, da sem nekdo, ki se niti slučajno ne želi prepirati, je življenje že tako preveč kruto…reciva, da naravnost obožujem ljudi, ki sevajo pozivno energijo in dobroto…me je v življenju izučilo dejstvo, da vse slabo veže nase še slabše…če želiš se lahko o tem razgovoriva v neskončnost…ker te pa ne poznam, se ti iskreno opravičujem, če sem te kakor koli užalila ali prizadela…pa mislim, da te nisem.
Pozdrav!
Angel

😉

Amen!
Vivendi

Hudo, hudo….. Heeeeeelp ;))
Ja, maš prov!

Lep dan!

Jani

rec,kaj naj naredim..z veseljem ti pomagam..:)))))

Nisi me uzalila..taka pa spet nisem,da bi takoj v kot pa jokat.Enako misljenje imam kot ti..zato..kar pogumno naprej…veliko srece in seveda pozdrav,taksnim kot si ti…premalo nas je!
Mejmo se radi…!!!!

Imam en čude občutek, da se ve tri nekaj, kao, kregate?!? :))
Nja, nja…. ni lepo!

Dejmo, eno reč’mo!

ena

LP Jani!

Živjo perla!
Živjo Angel!
Živjo vsi!

Lp Jani

p.s. aja
Živjo Nina!

Hay Perla! Hvala za kompliment. Je že lepše, da se imamo radi…kot pa, da se prepiramo…saj vidiš, kaj so nekateri zakuhali s prepiri..celo vojno…hudo! HUDO! Mislim na America under attack…sem gleda po malen CNN…pa to ni res…
Lep dan tebi in vsem skupaj, ki ste z nami…
Angel

New Report

Close