Najdi forum

Sonce je lepo! Voda je lepša! Angelni so najlepši!

Čao!

Jani

Jani, Jani…pihaš mi na dušo…Sem kar po pravici povedala (včeraj), kako je s tem… Kakšni smo, lahko ugotovimo šele takrat, ko se naša dobrota zazre v drugem…in potem vse tisto dobro v meni, odseva tisto dobro v tebi. Ni res? Kočljivo je ednino…tveganje…bom sprejet tak kot sem, ali pa me bodo razočarali, zavrgli…Ampak…tudi v tveganju je čar…Načeloma sama osebno raje tvegam in povem svoje mnenje, kot pa da zadržujem čustva. Pa še ena skrivnost je v vsem…z ženskami pa ne želim tvegati, nikoli. So me marsikatere globoko razočarale, presenečajo pa me tako ali tako vedno bolj…Mi kar ne gre razpravljanje z njim. Hecno ne? Vedno sem se ob njih počutila nedorečeno, pa tudi razočarano. Izjema je le moja mala, ki je očarljivo bitje že v naturi, pa tako otroško naivno, da se z njo da razpravljati o vsem in o vseh v nedogled…Vodi jo neka empatija, tako kot mene. Sposobnost vživljanja v druge…to nekateri ne znajo ali pa se ne izražajo odkrito, ker se boje tveganja. Mogoče se boje celo samih sebe…potem pa tlačijo svoja čustva v podzavest…
Ma, sedaj pa sploh ne vem, kaj sem ti želela napisati…??
LP
Angel

Če bi znal, bi napisal enako kot ti…. Do pike, razen o otrocih (moji so fantje, pa mlajši) :)) Ah, te sorodnosti….

Lepo se imej!

Jani

Znaš, znaš…ti znaš….Na temo otrok je pa isto, veš. Mlajši otroci zmorejo povedati še bolj nazorno kot starejši. So še bolj prisrčni, odkrti in ranljivi…ne glede na to, ali so dečki ali deklice. Svetovni psihologi so. Tako je moje mnenje.
Enako želim tebi, kot ti meni…
Angel

Ja, ko se pa v človeku včasih pojavi kanček lenobe… pa ne znaš :)) Da pa so otroci psihologi, pa da znajo, o, to smo pa že izkusili :))

Lep dan, Angel, pa tudi če brez parfuma 🙂

Jani

Hvala enako! Jani, pa da ne boš pozabil name…vsaj kdaj, čeprav samo za hip…se spomni name…Boš?
Angel

Veš, da! Ma ne malo, lahko tudi malo več….:)
Lepo se imej še naprej, jaz jo bom “pocvirnal” domov!

Do jutri!

Jani

Opa , Janci , kaj je zdaj to :((((
A.

Ne izdaj skrivnosti, please…:)))
LP
Angel

Mhhh, to je pa slo verzija net love……………

robcke prosim…za zjokat….:(((((((((

Ne robcke , rjuhce prosim……

Daj, daj, čisto po žensko…ni ti treba jokat.
LP
Angel

Nina…seveda lahko, ti si že po imenu sodeč navajena ležat…Ma kva se gresta, ženski!!
Angel

Imaš kaj proti?
Se mi res ne da kregat…se nimam za kaj.
Pozdravljam vaju obe v miru..
Angel

🙂

Kaj se greva nic!!
A ne Nina da nic,samo globoko spremljava, kar vidva dozivljata!!
Kaj je potrebno okice zatisnit???’
Dej no, k je pa tako lepo??!!!!!
Pa itak se vsega ne vidi..sam mal se da skilit!
Dej no brez zamere.zenske smo vse iste!
Veliko srece,pri streljanju puscic,pa prizanesi mu..ne direkt v srceka..da nau prevec bolel!

mater Nina..a vis,kako sta me vrgla s tira..sem se kar v angelcka preimenovala.

Ko pa tebe ni nikjer ?!?!! 🙁

Lep dan, vsem skupaj, Angelu, pa Andrejki, pa Jani, pa Barbari, Pa Sašotu…..
Ah, ja živlejne je lepo!

LP Jani

Dobro jutro Jani!

Enako dobro jutro vsem, ki si jih naštel, pa še ostalim , ki so tudi že pokonci.
Vsem en lep topel dan! 🙂

Jana

New Report

Close