You have a mail
dopisovanje po mailih vzame veliko energije … če veš kaj mislim … sicer imam enega zeloo dobrega prijatelja na drugem koncu slovenije, skoraj vsak dan si napiševa kak mail, že kakšno leto in pol, osebno se ne poznava, drugače pa ve o meni (in jaz o njem) precej več kot marsikdo od prijateljev iz vsakdanjega življenja.
Lepo je imeti takega virtualnega prijatelja, zato vam želim … vsem ki ste e-prijatelji, da to tudi ostanete in dajete čim več drug drugemu 🙂
Meg Ryan je pa oseba , ki si je ‘izmislila’ žarn – romantična komedija … in prav je da v večini teh filmov odigra glavno vlogo kar sama … v kombinaciji s Tom-om H. pa je nastalo kar nekaj podobnih romantičnih ‘limonadic’ , ki so za hladne sobotne večere čisto ok.
lp.
ps, čisto ob Savi, južna gorenjska , o imenih pa ne bi 🙂
No, a vidiš….. Kako je luštno….. Pc prižgeš, pa mail program, škljoc, je kaj novega…. yesssss, je!
Se spomniš vprašanja, ki ga je postavila Meg: Ali je dopisovanje po e-mailu varanje? Nja, kaj češ reč’t na to. Jaz mislim, tko kot ona, da ni….
Ampak, včasih pa pocukrane limonadice prooooooov pašeja. Pa reč kar hočeš ;))
Vseeno lep pozdrav na južno Gorenjsko….. Z mrzlega severo – zahoda :)))
p.s pozdrav tudi vsem e-mail frendom :))
Naj ostane pri tem…lepa misel…(čeprav bog, nima tu ničesar zraven) Sama sem mnenja (povdarjam) “You never know…”
Življenje je včasih tako zapleteno in krivično. Zapletemo si ga ponavadi sami…Krivično pa zato, ker stalno hrepenimo po neki popolnosti…stalno nekaj iščemo, hočemo…Sem ti želela povedati nekaj drugega. V filmu…če se spominjaš sta oba glavna igralca imela “kakor” neko boljšo polovico. Ne morem soditi kakšno, ampak na koncu sta se obe prejšnji zvezi končali. Tak je bil film.
Resnično pa…ne vem, res ne. So v življenju res vzemirljivi samo začetki…saj veš, zaljubljanje…pa odljubljanje…ne vem. Poznam kar nekaj ljudi, ki to počno vedno znova in znova…zaradi vzemirljivosti ali iskanju popolnosti…ne vem.
PS: Mi je pa všeč, da si ravni ti podal temo “You have a mail”. Sem to pričakovala, res…
LP
Angel
Če se navežem nazaj na film, mi je bil všeč samo zaradi enega: Možnost interneta danes. Tega v “mojem” času ni bilo. Takrat je bil naš PC ena 286, z 45MB diskom itd…. Ni bilo možnosti spoznavanja ljudi na daljavo. Spoznavanja ljudi, ki jih ne srečuješ vsak dan. Ljudi drugih jezikov in navad….. pa čeprav v samem filmu glavna igralca živita dobesedno eden zraven drugega (kar pa je po svoje tudi čar tega filma in tega medija). To me je pritegnilo, vse te možnosti…. In kje bi včasih iskal Angela, pa Sašota, pa Andrejko, pa Jano, pa Špelo itd, itd… mogoče po zakajenih plesiščih in diskotekah, ali pa na veselici, ali na, ne vem 1. majskem shodu :))) To je to bistvo filma ki ga jaz vidim…. Ne tista ljubezenska /ok paše videt tudi kaj takega), ne tista veza….. ampak samo in še enkrat samo tisto prvo…..
Če ne bi bilo tebe, vprašanje, če bi začel to temo :)) (no še par oseb me je spodbudilo)
LP moram letet’, lepo se imejte, se beremo jutri!!