You have a mail
… ja seveda se je luštno pogovarjat, zato sem tu ane 🙂 , samo v filmu se nista samo pogovarjala, zaljubila sta se … to je pa druga stran tega ‘pogovarjanja’ … je razlika .. tole je forum .. 100 ljudi 100 čudi … različna mnenja različnih ljudi … tisto dopisovanje po mailu je pa malenkost bolj osebno … 🙂 se ti ne zdi ?
😉 … film govori o e-mailih 🙂
in naslov tvoje teme na forumu je tudi … e-mail … in ne forum … :)))))
Naj pošljem e-mail ? Glede na to da sva oba gorenjca bi si imela kaj povedati :)))) Sicer sem pa pred časom imela svoj e-mail tu gor, pa sem vsak teden dobila kak virus po pošti … naslov sem dala stran, virusi pa še kar prihajajo in prihajajo … ima še kdo tak ‘problem’ ?
lp, Barbara.
Dan, vsem skupaj. Sem gledala film, pa se mi zdel čisto nič posebnega. Ena romantična pocukrana zgodba. Sem pričakovala več, že zgolj zato, ker je Tom Hanks ful dober igralec..Sicer pa se strinjam z Mikom…vse je mogoče…ali pa tako kot reče Tom Hanks v filmu Forrest Gump:”Life is like a box of chocolate…You never know what you gona get…”
Lep pozdrav
Angel
Res je! Prav imaš! Govori o e-mailih, ja! Ampak, glede na to da se z nekaterimi s foruma (ops, ne vem če lahko povem ,)) dopisujemo tudi dopisujemo, sem mislil, da se spodobi kaj reči na to temo. Kar pa se virusov tiče, jaz s tem nimam problemov…..
In kje med LJ in KR, če smem vprašat’?
Lep dan, Barbara!