Najdi forum

Yorkširski terier

Točno te pomisleke imam tudi jaz oz. se mi vedno bolj dozdeva, da je ob odprtju vprašanj pes že bil pri nejcu in da so težave že nastopile…

Pa še tole: lahko bi vzel psa tudi iz zavetišča, ampak ne, on je moral vzeti (nima pojma o osnovnih stvareh) bolnega psa, ker je pač pasemski…groooooooooooza

Zmotil sem se. Mislil sem 11. petek in ne sobota. Dobil sem ga v soboto zvečer. Moral bi ga iti iskati v nedeljo pa sem šel kar v soboto proti večeru. In ne nisem star 13 let. Sem kar za nekaj let starejši. In psa nisem dobil, kupil sem ga. Zavetišča pa blizu nas ni. Zdaj pa raje grem iz tega foruma, ker vidim, da dobiš odgovore od navadnih smrtnikov, ki mislijo, da so nevem kaj. To je groza, ne pa da kupiš psa, ki je bil kar naslednji dan pregledan in veterinar je rekel, da je zdrav, razen zobov, ki pa bodo operirani konec meseca.

Saj ni važno, če ti nisi vedel, kateri datum je. Ta se samodejno izpiše na forumu.
Aja, a psa se po novem kupuje kot štruco kruha – najbližje.
Se moram še kaj naučit, očitno.

Zakaj pa ne smem iti po psa nekam blizu? Sem pač šel po njega blizu doma tam ko sem ga dobil. Saj je za psa bolje, da se ga kupi blizu, da ne trpi med vožnjo. Prosim te.

A tako. To si bil v Celju ali na Muti? Samo vprašam, ker yorkijev pri nas pač ni na “zalogi” kjerkoli vsak trenutek od danes do jutri. Aja, mogoče je bila celo Ljubljana? Taka mlajša gospa?

Pač ne vem zakaj ti bi še sploh odgovarjal. Psa imam doma in ga ne bom dal nikamor. Bom pa raje za kakšne nasvete vprašal na drugih forumih ali v knjigah našel, ker videm da s tabo ne gre. Vsiljuješ mi mnenje, da pes ni zame. Pravi kar hočeš, psa bom obdražal Pa lahko prde 100 Yo_-jev, ki se ne bo strinjalo, pes bo ostal doma in bo srečen, ter zdrav.

Še vedno pa zastavljam vprašanje: Kako yorkija naučiti trikov? Yo-ja ne poslušam več, pa naj čivka ptičkica Yo v prazen nič.

No, naj bo nekdo tako prijazen, da posebej za super lastnika zgoraj prepiše pol foruma nasvetov, no.

Kje pa si kupil psa? Upam da ne pri kakšnem preprodajalcu, ker bo težav še mnogo več, kot so samo uničeni zobje. V kakšnem neki je moral biti pes, da ima pri enem letu in pol uničene obe 🙁

Nejc, jaz sem ti dala zgoraj en kup linkov, si prebral? Ker tam najdeš tudi vsa navodila, katere trikce učit in kako se učenja lotit…evo, še enkrat; TRIKCI : http://www.pesjanar.si/forum/index.php?board=99.0

Najlepša hvala Kaml, takšne kot si ti rabimo. Psa sem kupil v Celju.

Pa menda ne pri največjem slovenskem preprodajalcu? 🙁

Naši družinski prijatelji so tam kljub opozorilom kupili psičko. Boga reva. Šivane veke, huda alergija, avtoimune bolezni, živela je celih 5 let, denarja za veterinarja pa so vmes zmetali za 10 rodovniških psov.

🙁

Res? jaz pa tega nisem vedel. 🙁 Toda veterinar je rekel, da je razen zob zdrava.

Kakšen matoša? ali podobno, ojojoj

Torej si šel z danes na jutri kupiti psa in se nisi pozanimal, kako se kupuje rodovniškega psa.
Tvoj nima rodovnika, ali pač?

Torej si šel z danes na jutri kupiti psa in se nisi pozanimal, kako se kupuje rodovniškega psa.
Tvoj nima rodovnika, ali pač?[/quote]
vsekakor, preberi si celotno temo…..

Ne, nima rodovniga. Zakaj bi ga pa imel? Sej ga veliko psov nima.

preberi si malo na temo “zakaj rodovnik”.

http://www.pesjanar.si/forum/index.php?topic=12203.0

tudi tole si preberi. in to DOBRO!
http://www.mojpes.net/modules/news/article.php?storyid=1265

hmmmmmmm, kam smo prišli…torej, veliko psov nima rodovnika ,ker so mešančnki in pasemski psi brez rodovnika ne obstajajo. torej je tudi tvoj pes mešanček, le yorki izgleda…. Hmmm lahko bi si kaj prebral preden si se podal v nakup ”yorkija”

New Report

Close