Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina yorkshire terrier podarim

yorkshire terrier podarim

p.s. Sem pa spregledala, da gre za licitacije…

Pazi to. Sicer je res ze 5 let od objave. Ampak se bo verjetno pojavil kamlu kdo podoben: psicko so jim sosedje zastrupili. Kako ti lahko sosedje, ki te ne marajo in se z njimi ne druzis, zastrupijo psa? Torej, ne samo vzgoja, tudi nadzor nad zivaljo je problem …

Pazi to. Sicer je res ze 5 let od objave. Ampak se bo verjetno pojavil kamlu kdo podoben: psicko so jim sosedje zastrupili. Kako ti lahko sosedje, ki te ne marajo in se z njimi ne druzis, zastrupijo psa? Torej, ne samo vzgoja, tudi nadzor nad zivaljo je problem …
[/quote]

Ti, ne bi vedela? Ker prvič moji sosedje niso nikoli nenadzorovano skupaj z mojim psom in obratno in ker drugič, moj pes ne dela kažina sosedom oz. me vsake toliko vprašajo, če sploh imam psa še vedno oz. ves čas doma, ker ga nič ne slišijo oz. ga sploh ne opazijo. So mi pa po določenem času, ko sem se preselila povedali, da jih je kar skrbelo. Pač pes pa to…
Ja, bi se moral marsikateri skrbnik živali zamislit najprej sam nad sabo, svojim ravnanjem ipd.

New Report

Close