yaz – prestavitev menstruacije
Najbolje bo, če porabite celo naslednjo tablico tabletk in v z dajšnji izpustite placebo. Zaščita je enako dobra pod pogojem, da tudi tabletke v p,odaljšku redno jemljete. Na ta način vam tabletke ne bodo ostajale in ne bo potrebe, da jih kdaj kasneje zavržete.
Pozdravljeni!
Tabletke yaz jemljem že 24 dni. Sedaj je prišel čas za bele tabletke s placebom. Vendar bi si rada prestavila menstruacijo do sobote, torej za 5 dni. Ali naj preskočim bele tablete in nadaljujem z 5 rožnatimi iz nove škatlice in se nato vrnem na 4 bele? Potem imam novo škatlico zgolj za prestavljanje? … in po 4 nadaljujem z novim paketom 28 tabletk ?
Hvala in Lp
Obvezno morate izpustiti bele tabletek in takoj nadaljevati s tabletkami iz nove tablice, najbolje bo, da porabite celo tablico. Tako ne boste imeli težav s preostankom tabletk, ki ga boste morda izgubili ali celo zavrgli. Če boste uporabili le 8 tabletk za kolikor želite prestaviti krvavitev, preostale tabletke lahko pridejo prav za naslednjič, ko boste spet želeli storiti isto.
Lep pozdrav!
ta mesec sem spustila bele tabletke in začela z novim ovojem da menstruacije nebi imela na morju, sedaj sem ugotovila da bom menstruacijo dobila tudi na drugem delu dopusta.
Zanima me,če lahko dva meseca zapored izpustim bele tabletke in se s tem izognem menstruaciji? Najlepša hvala za odgovor!
Pozdravljeni!
V soboto bi morala začeti jemati bele (placebo) tablete, vendar sem začela z novo škatlico Yaz. V ponedeljek so me zvečer začele boleti (tiščati prsi). Isto je bilo v torek in v sredo, s spremembo da me bolijo (tiščijo) cel dan. Nekako občutljive so. Ali je to zaradi prestavljanja. Prestavila si bom samo za 7 dni (se pravi v soboto začnem s placebo). Malo me skrbi kaj je to…