Yasminelle vs. Diane 35
Spoštovani,
iz sporočila ne morem jasno razbrati kateri dan v ciklusu ste. Ampak saj ni tako zelo važno. Če so te prebavne motnje tako hude, da stalno in zelo pogosto odvajate, je kontracepcijska zaščita lahko zmanjšana in v takem primeru bi vam svetovala dodatno zaščito.
Drugače pa bi bilo mogoče smiselno, da opravite kakšne teste alergij na hrano…
Lep pozdrav
Včeraj sem imela konec menstruacije danes je 8 dan in je nimam več imam točno 7 dni menstruacijo in v petek prejšnji sem začela s prvo kt.prebavne motnje niso tako hude samo prvih par dni imam vedno drisko ko dobim menstruacijo ni čisto tista prava driska zdaj pa normalno odvajam.po domače povedan šraufal me je.drugače pa nisem na nič alergična ker sem že enkrat prej delala teste.sam imam bolj občutljiv želodec pa me hitro požene na vc,zato me je zanimalo če je zaradi tega kaj manj zanesljiva zaščita.
Hvala za odg.
Lep pozdrav
Pozdravljeni,
Mene pa zanima po kolikšnem času jemanja zdravila Yasminelle je zaščita gotova v primeru, da tabletke ne vzameš na 1. dan cikla. Menstruacija mi je namreč izostala že 18 dni in sem tabletke pričela jemati vseeno (seveda sem najprej izključila možnost nosečnosti).
V navodilih je navedono, da je zaščita gotova v primeru, da se tabletke prično jesti s prvim dnem cikla. Nisem pa zasledila kako je če pričneš tabletke jemati katerikoli dan.
Hvala za odgovor