Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Kontracepcija yarina? Zoely?

yarina? Zoely?

Pozdravljeni!

Pred pol leta sem pričela jesti Kt Yarina. Ginekologinja mi jih je predpisala zaradi hormonskih sprememb, dokaj močne menstruacije in zaradi medmenstrualnih izcedkov. Izcedkov nimam več, menstruacija traja 5 dni in je dokaj močna.. najbolj me moti, da mi ni več do spolnosti, prsi me bolijo in spet sem dobila pomisleke glede teh tabletk saj se na forumih zelo negativno piše o njih. Začela sem razmišljati o zamenjavi ampak ne vem kateri saj prej nisem jedla KT. Razmišljala sem o Kt Zoely ali pa da bi nehala jemati Kt samo potem ne vek kako bo z mojimi hormoni. Ne vem ali bi sploh bile te tabletke primerne zame.Stara sem 40 let, rodila sem 2x. Enostavno se ne morem odločiti ali naj grem do svoje ginekologinje. Kaj mi svetujete?!

Tableke lahko jemljete do menopavze, če ste drugače zdrava. Mogoče bi bil za vas primeren maternični vložek Mirena. Obiščite ginekologinjo.

Pozdravljeni,

zanima me, ali bi bilo teoretično možno jemati tabletke zoely, ki imajo režim 24/4 tudi po načinu 21 tabletk in nato 7 dni pavze (tako kot npr yasminelle namesto yaz) ali bi se zanesljivost zmanjašala?

New Report

Close