Najdi forum

xenikal tablete

mene pa zanima če ima katera doma xenikal tablete za hujšanje in jih iz nevem kakšnih razlogov ne je več in bi jih zato podarila ali pa prodala po sinbolični ceni
HVALA

…pa res misliš, da ti bodo tablete pomagale? Tudi pri tabletah se moraš držati “pravil” in ne smeš vsega jesti. To je po mojem mnenju samo izkoriščanje nas močnejših ljudi. Pa nadeni si kak nov nadimek in se začni sama sebe imeti rada in se ne imenuj “debela deklica”. Naj bo raje vesela ali kaj podobnega.

Pozitivno razmišljanje je že polovica uspeha.
lp

Se kar strinjam s teboj luca.

Začni se bolj ceniti! Začni bolj pozitivno razmišljati in kaj hitro boš videla, kako zna biti dan lepši. 🙂

Lp

Zakaj pa se ne bi imenovala debela deklica, če je pa res? Zakaj bežati pred resnico? Ne razumem debelih ljudi, zakaj tako znorijo, če jim kdo reče, da so debeli. Mislim, da bi jih bilo treba čim večkrat zmerjati, podobno kot to počne dr. Rugelj z alhokoliki in bi se potem morda zamislili nad seboj oz. se vzeli v roke in shujšali in to ne toliko zaradi estetike kot pa zaradi zdravja. Saj menda ja veste, kako špeh obremenjuje delovanje vseh človekovih organov! Poleg tega, draga luca, če se bo debela oseba imela preveč rada, ne bo NIKOLI shujšala, ker bo tako zelo zadovoljna sama s seboj. Lep prosim, ne imenujte se MOČNEJŠI ljudje, ker ste običajno švohnejši od suhcev – imenujte se raje debeluhi kar tudi ste! Pa mi lahko tudi zamerite, če hočete. Resnica običajno boli, vem.

Človek se mora imeti rad pa bil suh ali debel.
Sicer ne vem kakšne so tvoje mere Resnica, moje so 177cm/77kg in poskušam izgubiti kakšen kilogram. Imela sem tudi več kilogramov in spadala v kategorijo debelih (močnejših) ljudi, sicer se sama s kilogrami nisem obremenjevala, ni pa mi bilo všeč, če so me ljudje dajali kakršnekoli vzdevke in mislim, da to nikomur ni všeč. Glede kilogramov, hujšanja, diet mora pa človek sam pri sebi v glavi razčistiti kako in kaj. Vsak, ki bo prišel do nekega pozitivnega zaključka, bo spremenil svoje prehranjevalne navade in s tem zgubil tudi kakšno kilico.

Pa brez zamere.

Lep pozdrav

Morali bi se imeti radi…hja! Vsi to vemo, pa se nimamo. Bila sem debela, ja, debele! Pa so vsi okoli mene samo v celofan zavijali, češ da sem močna, toda ob pogledu v ogledalo se res nisem mogla imeti rada. Lahko mi na milijone psihiatrov predpiše tudi elektrošoke, toda maščevja na sebi ne maram in pika. Potem sem shujšala in to veliko. Osem let sem držala težo in ne takoj, toda počasi mi je bilo všeč tudi moje telo: NI bilo ravno takšno kot bi si ga izbrala, toda bila sem zadovoljna. Lani pa sem imela(in še imam) probleme s hormoni. Zredila sem se cca12kg. Še vedno nisem tako debela, kot sem bila pred leti, toda spet se ne vidim rada v ogledalu. Ne maram svoje tazadnje, trebuha…. In kot info-svojo dušo pa imam neznansko rada! Kaj naj to pomeni? Imam se rada, toda ne zmorem imeti rada svojega telesa – vsaj ne v celoti.
Zato se mi kar naježijo lasje, ko kdo tako klišejsko blekne, “pa kaj je zvami, dajte se imeti radi!” Potem pa se počutiš še manj vrednega, ker se ne zmoreš imeti dovolj rad, ker nisi dovolj dober, da to zmoreš. Kako hudiča pa vsi ostali suhci, to zmorejo. Pa res??? In še moja ugotovitev – zmerjala sem se v življenju tako, kot si najbrž niti dr. Rugelj ni zamislil, pa imam še vedno borbo s kg. Tudi ujčkanje ne pomaga in vzdihovanje kako imamo radi svoje odvečne kilogramčke in da smo vzhičeni od vseh mastnih oblog. Po mojem pomalga le realnost, prijazna strogost…če kdo ugotovi kaj bolj realnega, mu plačam večerjo – PRISEŽEM!!!

A bi rajši slišala, da ti nekdo govori ne se imeti rada? Ljudje smo preveč zakompleksana bitja in zato prihaja do tega, da ne maraš lastnega telesa. Mogoče se preveč obremenujete s tem kaj pravijo drugi. Veš, tudi suhi imajo ne marajo svojega telesa oz.določenih delov vojega telesa, vedno iščemo neko popolnost.

LP

Draga Resnica, vsaj s polnim imenom bi se podpisala, če si že tako resnicoljubna in tako nestrpna do debelih. JAZ sama sem DEBELA in tega nikoli nisem sprevračala v močnejšo postavo ali bolj okroglo in podobno. Sama dobro vem kakšna sem in se trudim to spremeniti. Kar še zdaleč ni lahko in to ti bi vsak lahko povedal. Hujšam dobesedno v kapljah svojega znoja, odpovedujem se določeni hrani in kilogrami se manjšajo. Ampak ni mi vseeno, če me kdo obklada z različnimi vzdevki kot so debela in podobno. Vsak dobro ve kakšen je in se še predobro zaveda svojih napak. Verjetno tudi ti nisi brez napake na telesu in bi te prizadelo, če bi te kdo ozmerjal, češ glej kakšna suhica si, noge imaš kot prekle ali kakšne lase pa imaš ali pa glej jo kakšen nos imaš pa ušesa ti štrlijo in podobno……napaka ta ali drugačna se zmerom najde in nikoli ni prijetno, če te kdo ozmerja zaradi nje. A misliš, da smo vsi debeli samo zato, ker samo lenarimo in jemo??? Morda boš čez toliko in toliko let ravno ti med nami in me prav zanima kakšno bo tvoje mnenje takrat. Veš, “zarečenga kruha se največ poje”, zato te prosim bodi strpna do nas, kajti vsak se po svoje trudi za svoje zdravje in nikar ne misli, da ste suhi ljudje kaj boljši od nas ali pa kaj bolj zdravi! Kdo ve kaj se vse skriva v tvojem telesu.

Mislim da ste čisto udarili mimo moje teme, toda nima veze. Ta nadimek si nisem dala zato da bi se žalila ali kaj podobnega, pač pa zato ker si mi res poda na mojo kilažo. Grdo in žaljivo do mene bi bilo če bi imela nadimek ZAVALJENA BABA ali kaj podobnega. Sebe vseeno mojim odvečnih kilogramov še vedno cenim in sem tudi do neke meje dovolj samozavestna.
DEBELA DEKLICA pa se meni sliši čisto ljubkovalno za realno debelejšo deklico(žensko)

Joj Sunshine!
A te je zbodlo, ker sem napisala odkrito? Se ti res tako zelo ljubiš? Čisto vse na sebi? Kaj pa lasje, pa nos, pa…kot pravi moni? Raje realno povem, da mi moj trebuh in tazadnja nista všeč, kot da si vržem vedro peska v oči. In ta realnost ter nezadovoljstvo me znata pripeljati do tega, da bom shujšala, kot sem že nekoč.
In še nekaj- biti nezadovoljen s sabo, še ne pomeni, da si nasilen do sebe. To pa je razlika!

Mene ni zbodlo čisto nič. Si me nasmejela moram priznati. 😀 Se sploh ne obremenjujem s tem kar si napisala. :-))) Imam se rada, ja, sem takšna kakršna sem in zato se ne obremenjujem s deli svojega telesa, ki se jih po naravni poti ne da spremeniti. Sicer pa si tukaj dajamo spodbudo, ne pa kritike, zato se malce zamisli nad svojimi odgovori.

Kljub temu, da ne maraš svojih določenih delov telesa ti verjetno ne bi bilo všeč, če bi ti ljudje dajali žaljive nadimke (dovolje je to, da sama pri sebi razčistiš kaj ti ni všeč, kako bi to lahko spremenil in se tega tudi lotiš)-ti verjetno do tega zaključjka še nisi prišla, ker nisi na dieti.

Še nekaj- nihče ne govori o naslinosti nad samim seboj.

Mislim, da ta pogovor vodi v preveč osebne vode, da bi se ne sprevrgel v kaj takega, kar je zaslediti na drugih forumih. Zato Sunshine samo to, nisem te želela užaliti!!! Poleg tega imam za sabo dieto,ki je prinesla -30kg, težo sem vzdrževala 8let, lani pa se mi je hormonsko ravnotežje porušilo, ampak ne bom zdaj o tem. Rešujem stvari, tudi s pomočjo zdravnikov. Še zdaleč pa nimam teh kg nazaj. Pač ukrepam že prej.
Hotela sem povedati to, da se ni lahko opazovati, da se je neumno toolažiti kako imaš rad svoje presežjke kilogramov. Lahko se imaš rad, toda to je po mojem globlje.

In od kod ti to, da sem za to, da se ljudje zmerjamo? Nikoli in niikdar ne bom komu rekla kaj žalega čez izgled, pa naj bodo to kg ali pa nos, lasje…Kultura človeka se kaže v komunikaciji! Poleg tega takoj zaznam tisti otožni izraz na nekom, ki ima preveč kilogramov in verjemi . preveč poznam to…

TamaraMr, niheč ni omenjal se je potrebno tolažiti z odvečnimi kilogrami. Vsak mora pri sebi razčistiti in si postaviti cilj, te na poti do cilja biti trden in brez pregreh.

Veselo hujšanje, ko se za to odločiš.

Lp

New Report

Close