xenical
Pozdravljen Pepi nn!!
Moja sestra je hujšala s Xenicalom, sicer pod zdravniškim nadzorstvom. So drage tablete, vendar je uspešno shujšala kar 33 kg. Obvezno zraven z dieto, ki se jo drži še danes, čeprav tablete je jedla le kake 3 mesece. Moram ti pa povedat, da se je diete strogo držala (nobenega sladkorja, maščob… kombinacije hrane po točkah) in uspeh je bil po letu in pol tu.
Želim ti lepo zdravo in uspešno leto 2003.
Menda pa ja ni problem dobiti samoplacniskega recepta.
Js sm izkusnje o Xenicalu brala na tistem forumu o hujsanju. Zdaj se imenuje nekaj o preoblikovanju telesa. Razumela pa se tako, kot da te tablete prisilijo v to, da jes manj mastno hrano, ker ce ne skoraj rabis plenice. Mascoba kar tece iz tebe. Sicer pa poisci prek iskalnika. So zanimive izkusnje.
LP!!!!
Se zgodi, da je tudi samoplacniski recept komu lahko problem.. Jaz hodim k zdravniku le v primeru skrajne sile, ko res vec ne gre drugace. Sicer sem se nekoc ze pogovarjal z svojo zdravnico o tem, a je imela dolocene splosne zadrzke glede tega zdravila, zato nisem vztrajal. Meni se zdi primerno ravno zato, ker se ze dalj casa nacrtno izogibam mastni hrani. Sem prebral tudi tiste odgovore, HVALA. Vprasanje sem postavil, ker ne bi rad placal 430 dolarjev, da mi potem carina zdravilo zapleni..