Najdi forum

xanax

LEPO VAS PROSIM ČE MI POVESTE KAJ VEČ O TABLETAH XANAX 0,25 , KER MI JIH JE ZDR, DANES PRIPISAL. NAMREC SEM STAR 30 LET IN ME MUČI SPANJE PA DA NE BI MOGEL SPATI ,AMPAK CELO NOČ DOŽIVLJAM KAJ SE MI JE ZGODILO PODNEVI. POJESTI MORAM POL TABL. ZVEČER

Spoštovani!

Xanax je pomirjevalo. Sporočite, kako pomagajo.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

zal vam moram povedati da je danes ze četrti dan , vendar ne vidim razlike. jemlem pa samo polovičko zvecer.

Spoštovani!

Ker imate moraste sanje, bi bilo najbrž smotrnjee jemati t.i. antipsihotik, npr. risperdal, oz. obiskati spalni laboratorij, kjer bi vam poskušali bolj natančno orpedeliti vzrok za težave pri spanju in vas tudi bolj natančno zdraviti.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

hvala lepa za odgovore, seveda upam da se bo to enkratkončalo s temi sanjami. Prosila bi vas da mi poveste kako je z spalnim laboratorijem , ker prvič čujem da obstaja.

kje p se da obiskati spalni laboratorij – ali se to kaj plača?

a to pride v poštev tud pri nespanju zarai tinitusa?

a je res, da vas dr. in druge strokovnjake, ki svetujete na forumih, ne plačajo za to nič?

hvala in lp

Spoštovani!

V Ljubljani na nevrologiji.

Zaradi tinitusa bi vas morali prej pregledati pri otorinolaringolu in seveda bi moral za radi nespečnosti nevrolog preceniti, kaj bi v vašem konkretnem primeru lahko pokazal posnetek spanja.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Spoštovani!

Naročiti se morate v Ljubljani na nnevrologiji pri dr. Lei Dolenc.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

New Report

Close