Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost x-core obliži za povečavo penisa

x-core obliži za povečavo penisa

Test mislim da ne razumeš osnove delovanja spolnega uda in s tem tudi teh preparatov.

Moški spolni organ je “vrečka”, ki se pri vzburjenju napolni s krvjo, zato se poveča/otrdi. Če imaš slabšo cirkulacijo (z leti jo ima skoraj vsak) imaš slabo erekcijo in posledično majhnega. Če uspeš cirkulacijo v tem delu telesa pospešiti (kar večina teh produktov uspe) imaš spet večje in trše erekcije. In normalno da imaš “večjega” kot sicer, ker prej nisi dosegal max velikih/trdih erekcij, razlika je lahko celo v parih centimetrih. Zato ne jemat “povečanje” dobesedno, kot da ti bo ud zrastel – zgolj v erektilnem stanju bo dosegel svoj maksimum, ker bo telo notri načrpalo več krvi kot sicer.

In ne, v fitnessu nima vsak rezultatov. Če je nekdo suh kot prekla in treningu ne sledi s pravilno prehrano bo še naprej suh kot prekla, zagotovo ne bo imel mišic kot Lebron James, pa tudi če bo po 8 ur dnevno pumpal. Zelo podobno pravzaprav – če si ne boš s produkti uredil cirkulacije, lahko delaš ne vem kakšne vaje, pa bodo tvoje erekcije še vedno slabe in majhne.

Upam, da sem razjasnil zakaj verjamem, da tale produkt čisto OK deluje (ga sicer nisem sprobal, ampak poznam ljudi, ki so ga), ampak imate nekateri malo čudna pričakovanja in ne razumete osnovnih funkcij delovanja človeškega telesa. Pa brez zamer.

En mesec: + 5 cm
Dva meseca: + 8 cm
Trije meseci: + 10 cm

Potem pa vsak naslednji mesec uporabe teh obližev še po 1cm. Torej bo v dvanajstih mesecih daljši za 19 ali celo 20 cm.

Osnovnih 15cm,danih od matere narave + dodatnih 20cm (kot rezultat obližev) bo ne tako zanemarljivih 35 cm…

Osli in in konji so baje že čisto panični…

Sine ne bluzi!
Kar se tiče komentarja testa je lepo povedal, da je delal vaje in imel obliže. Izpostavil je tudi da je mlajši. Ti pa sedaj govoriš o delovanju pri 50 letnikih. Kaj pa pri 20?

Kar se pa tiče fitnesa pa ne mi govorit neumnosti in delat primerjave z slavnimi osebami.
Navedel si osebo ki se ne prehranjuje. Zakaj? Če delamo primerjavo z obliži so obliži v tem primeru hrana in če delaš vaje morajo biti rezultati vidni. Če niso zadeva ne deluje in pika!
Sam hodim v fitnes pa nisem spoznal človeka, ki bi rekel škoda časa, ker nimam rezultatov.
Se rezultati od človeka do človeka in med starostnimi skupinami razlikujejo lahko tudi 300% recimo ampak rezultati bodo. Če pa ima predstavo kot ti, da vidi zgolj sliko nekega športnika in gleda sebe po 1 tednu v fitnesu in obupa pol pa tu ni pomoči veliko. Za rezultate vidne je po mojem mnenju potrebno vsaj 3 mesece po 4 krat tedensko v fitnes po 2 uri. Pol mi povej, da nimaš rezultatov.
Ni nič podobno. Je razlika med rezultati in prazno meglo.
Kr znorim ko nekdo omeni da v fitnesu ni imel rezultatov. Tudi v šoli ne ker se je ogromno učil pred tvjem.

Takoj povem, da nisem probal. Je pa res očitno, da na tem forumu večinoma pišejo prodajalci. Gre za tako tipično zagovarjanje produkta, z nekimi izbranimi besedami, zaporedjem, ki je lahko le v primeru, da ima nekdo interes. Razberem lahko, da pravi uporabniki niso zadovoljnji, ker produkt ne dostavi obljubljenega. Pravilno bi bilo, da obljublja boljšo erekcijo ali pa da obljublja polni izkoristek potenciala, ki ga penis že ima. Se pravi učinkovit je dejansko bolj pri starejših, kjer ud funkcionita na 90% svojih potencialov. Se pravi nič ne zraste v tem fizičnem smislu, niti se ne odebeli, je tak, kot ga je dala mati narava. Verjetno pa res začasno pride do kakšnega mililitra več v ud, kar pomeni začasno doseganje potenciala. Ampak v principu je zgrešeno to, da marketing ni pravilen. Druga stvar, ki se jo zazna pa je, da pri večini ne deluje niti začasno, se pravi niti začasno ne poveča doseganje potenciala uda, izkoristek torej ostaja pod nivojem.

Edino, kar načeloma bi lahko začasno pomagalo spremeniti potencial matere narave so fizične vaje. Za kar pa ne rabite obližev in gelov. Gre samo za dve roki in dost grobo vsakodnevno raztegovanje uda. Baje naj bi postopoma prišlo do natrgavanja plasti uda, postopoma naj bi to natrgavanje dejansko fizično zrahljalo kožo in spodnje plasti in s procesom natrgavanja plasti in zdravljenja naj bi postopoma prišlo do rahlega fizičnega povečanja, ampak ne za večno, naj bi tudi to moral potem periodično ponavljati. Meni se zdi, da nek efekt je. Je pa malce boleče in cajt si morate vsak dan vzet.

2 meseca v uporabi. Razlika nobena ne v velikosti kakor tudi ne v erekciji.Vse kar sem pridobil je izguba denarja!

Z vajami za povečanje penisa se lahko penis trajno poveča ( podaljša in odebeli), če so pravilne vaje in če se tudi pravilno izvajajo. Problem pri teh vajah je v tem , da za izvajanje vaj ne potrebuješ drugega kot roke ( lastne) , masažno olje, in nekaj minut ( 15 ) na dan si moreš vzeti časa za boljši jutri. Nič ne stane , lahko pa prinese veliko zadovoljstva in samozavesti , kar pač žal neradi privoščimo drugim. To je po moje vzrok zakaj se toliko kritizira in odsvetuje te vaje za povečanje penisa.

meni je pomagalo, mogoče par nasvetov ker na začetku tut meni ni, samo potem sem jih poklical in so mi povedal par trikov:

1. ne obupat po 1 tednu. po 1 tednu ne bo vidno NIČ. treba je vsaj 1 škatlico uporabit.
2. redno menjavanje pomeni redno. jaz sem na začetku dostikrat pozabil in bil kak dan brez, al pa imel isti obliž 3 dni. morate si naredit nek plan kot za tablete – zjutri po tuširaju si nalimaš novega in vsak dan isto počneš.
3. če mate poraščena prsa si ne lepit na prsa. pod bicepsom je OK, tam ponavadi ni dlak.
4. prva reakcija, ki sem jo jaz opazil po cca. 14 dneh je da sem bil bolj žejen. oni so sicer povedali, da ne vidijo povezave, ampak meni je to bil nek znak, da se nekaj dogaja in razlog, da nisem obupal po 14 dneh, ko nisem videl rezultatov. in potem po nekje 4 tednih sem jih. tako da mogoče bo pri vas isto – če boste kar naenkrat spili ful več tekočine, je to lahko znak, da se nekaj dogaja.

srečno. in ne pustite ostalim, ki sploh niso sprobali, da vas odvračajo od tega. tako kot so mi pred 10 leti odsvetovali kupiti bitcoin, ker naj bi bil scam. seveda so to svetovali vsi tisti, ki niso niti vedeli kaj je bitcoin. večina teh ga je potem kupovala leta 2017, jaz pa se še danes tepem po glavi zakaj sem informacije iskal med ljudmi, ki imajo s tem manj izkušenj kot jaz.

Jaz sem jih kupil in so OK, večje spremembe pa vidiš v drugem mesecu, ne po 14 dneh, kot je navedeno v reklami. Na začetku opaziš samo, da si malo bolj vzburjen + ponoči sem bil pogosto žejen, ne vem če je povezano. Tam nekje po 35-40 dneh pa sem izmeril že tudi razliko 2-3cm v dolžino v trdem stanju. Tako da sem zadovoljen, smo je pa res treba biti kar vztrajen.

bom probal 3 komplete + bučna semena HRANA za kurac, zmleta 3 žličke na dan. JAVIM REZULTATE

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close