Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost x-core obliži za povečavo penisa

x-core obliži za povečavo penisa

Nateg, ne verjemite in raje za ta denar peljite dekle na večerjo, boste imeli več od tega. Porabil sem že dva paketa od treh, ki sem jih naročil in je rezultat v penisu 0, edino kar se je zgodilo je to, da se je vnela koža pod obližem in, da je lepilo agresivno, ker koža pod obližem zelo srbi. Skratka NE NASEDAJTE

pri nas delujejo, povem iz lastnih izkušenj, da je boljša in daljša erekcija in dolžina od kar jih ima partner…

Jas se zahvaljujem X-Coru ker deluje! Takda folk ne poslušajte nekoga,ki govori da so to eni navadni flajstri ker niso. Jas uporabljam to in deluje…Erekcija trda kot skala penis je povečan in vzdržljivejši v postelji!!! Tak da jas sem probal in deluje…Folk probajte ne bo vam žal!

Ful mi je smešna ta slovenska logika “sicer nism sprobal, ampak je zihr nateg”. In pojavlja se dejansko povsod – v biznisu, zdravstvu, seksu… 😀

In kakšna je to logika “če bi flajštri deloval, bi imeli vsi Slovenci velike batine” – a so slučajno vsi Slovenci že sprobali te obliže? Jao fantje… 🙂 To je tako kot da rečeš “če bi Loterija res izplačevala dobitke bi bili vsi Slovenci milijonarji”.

Tako kot je napisal nekdo nad mano – ne boste dosegli 7cm rasti z eno škatlico, ampak njihova stran niti ne obljublja tega, pač pa je lepo napisano, da z eno škatlico opaziš trše erekcije in povečan libido (kar se je meni definitivno zgodilo, ker prej sem bil po službi vedno preveč zmatran za seks, zdaj pa sem kar aktiven zadnje čase). Meni osebno že to OGROMNO pomeni. Po drugi škatlici (6. teden) pride do opazne spremembe v obsegu in dolžini penisa, po tretji škatlici (10. teden) pa se šele LAHKO dosežejo te rezultati 5-7cm. Ampak nikjer ne trdijo, da bo vsem zrastel za 7cm, pač pa da je to najboljši rezultat in tudi zelo jasno (z velikimi rdečimi črkami) je napisano, da je tip zraven tudi redno izvajal vaje za penis in da ne gre za tipičen rezultat.

Tko da ljudje, naučite se brat. Če nekje piše, da je 7,4cm najboljši in hkrati netipični rezultat in da je možno doseči povečanje DO 7,4cm, to nikakor ne pomeni, da vam bo zrastel za 7cm v parih dneh in tega nikjer ne trdijo. Če pa ne znate v miru prebrati teh 3 odstavkov in pogledati 2 tabel potem mogoče res take zadeve niso za vas, ker si boste na koncu obliž prilepili v danko in jokali, da ne pomaga pri zdravljenju raka.

Jaz sem trenutno na drugi škatlici, kot rečeno sem najbolj vesel, da imam veliko večjo voljo za seksom, kar pa se tiče dolžine bi rekel, da je prišlo do spremembe tam v nekih 2-3 cm (približno 6. teden uporabe). Realno gledano v naši starosti (40+) pri večini že izjemno trda erekcija pomeni, da penis zgleda par cm večji kot sicer. Zato sem jaz izjemno zadovoljen, pa sem imel res nizka pričakovanja.

Upam, da sem s tem komu pomagal z informacijo iz prve roke, za razliko od ostalih nejevernih tomažev tukaj, ki so najbolj pametni, čeprav niso sploh poskusili.

Lep pozdrav vsem

Ful mi je smešna ta slovenska logika “sicer nism sprobal, ampak je zihr nateg”. In pojavlja se dejansko povsod – v biznisu, zdravstvu, seksu… 😀

In kakšna je to logika “če bi flajštri deloval, bi imeli vsi Slovenci velike batine” – a so slučajno vsi Slovenci že sprobali te obliže? Jao fantje… 🙂 To je tako kot da rečeš “če bi Loterija res izplačevala dobitke bi bili vsi Slovenci milijonarji”.

Tako kot je napisal nekdo nad mano – ne boste dosegli 7cm rasti z eno škatlico, ampak njihova stran niti ne obljublja tega, pač pa je lepo napisano, da z eno škatlico opaziš trše erekcije in povečan libido (kar se je meni definitivno zgodilo, ker prej sem bil po službi vedno preveč zmatran za seks, zdaj pa sem kar aktiven zadnje čase). Meni osebno že to OGROMNO pomeni. Po drugi škatlici (6. teden) pride do opazne spremembe v obsegu in dolžini penisa, po tretji škatlici (10. teden) pa se šele LAHKO dosežejo te rezultati 5-7cm. Ampak nikjer ne trdijo, da bo vsem zrastel za 7cm, pač pa da je to najboljši rezultat in tudi zelo jasno (z velikimi rdečimi črkami) je napisano, da je tip zraven tudi redno izvajal vaje za penis in da ne gre za tipičen rezultat.

Tko da ljudje, naučite se brat. Če nekje piše, da je 7,4cm najboljši in hkrati netipični rezultat in da je možno doseči povečanje DO 7,4cm, to nikakor ne pomeni, da vam bo zrastel za 7cm v parih dneh in tega nikjer ne trdijo. Če pa ne znate v miru prebrati teh 3 odstavkov in pogledati 2 tabel potem mogoče res take zadeve niso za vas, ker si boste na koncu obliž prilepili v danko in jokali, da ne pomaga pri zdravljenju raka.

Jaz sem trenutno na drugi škatlici, kot rečeno sem najbolj vesel, da imam veliko večjo voljo za seksom, kar pa se tiče dolžine bi rekel, da je prišlo do spremembe tam v nekih 2-3 cm (približno 6. teden uporabe). Realno gledano v naši starosti (40+) pri večini že izjemno trda erekcija pomeni, da penis zgleda par cm večji kot sicer. Zato sem jaz izjemno zadovoljen, pa sem imel res nizka pričakovanja.

Upam, da sem s tem komu pomagal z informacijo iz prve roke, za razliko od ostalih nejevernih tomažev tukaj, ki so najbolj pametni, čeprav niso sploh poskusili.

Drugače jaz sem jih naročil na njihovi uradni strani in ne preko kakih posrednikov, ker tam je itak možnost, da gre za kak ponaredek in ne delujejo, samo to sam prevzameš rizik, če kupuješ drugje…

Lep pozdrav vsem

Tole ma pa moj mož že nekaj časa in moram reči, da je super, čeprav sem ga po pravici povedano najprej popljuvala, ko jih je naročil, ker sem bila prepričana, da je nateg.

Nauk – ne debatirajte s svojimi ženami o tem 🙂

Veliko lažje ga spravi v erekcijo kot prej in ima več želje po seksu zaradi tega, verjetno zaradi samozavesti. Če se mu je pa kaj povečal pa ne vem, ker nisva merila, ampak že trda erekcija je za naju nekaj novega po dolgem času…

Po prvi škatlici 3cm in veliko trše erekcije, zadovoljen sem.

jaz sem naročil na tem novem portalu z obliži, zaenkrat sem zadovoljen, uporabljam jih 3 tedne, dobil sem tudi zastonj knjigico z vajami zraven (pošljejo čeprav ni napisano da bojo). že po parih dneh sem imel precej trše erekcije, dolžina pa ene 1cm v plus. ni ravno čudež, ampak pomaga pa,… če bo lo tako naprej bo res super

2 meseca, cca 4cm

Delujejo. 1 teden, 6 cm.. Dejte no, kupte si rajs flajstre za samozavest..

poskusil sem ze vecino preparatov,viagro,pumpice,gele,tablete,razlicne oblize in xcore je dal najboljse rezultate.pozna se mi na erekciji in dolzini,rezultati vidni po cca 20 dneh tako kot pise. samo resno je treba menjavati tako kot pise na skatlici. vaj se nisem sprobal,berem da so tudi vaje dobre

Star sem 57 let in z zeno ziviva v Ameriki, kjer je takih preparatov nesteto – od oblizev, tablet, gelov, pumpic v vseh moznih oblikah in barvah. Lahko pa vam potrdim, da je Xcore eden najboljsih saj res deluje – za razliko od ostalih zadevscin sem tukaj po parih tednih ze videl konkretne rezultate, z vecino ostalih tudi po 2-3 pakiranjih in vec mesecih ne… Imam tako delovno mesto, ki vpliva na moje tezave tam spodaj, zato sem res preizkusil ze vse zivo. Na sreco Xcore oblize izdelujejo v Ameriki in jih lahko dobim tudi tukaj, me pa veseli, da so tudi v moji domovini na voljo. Lep pozdrav Slovenija

ne deluje…točno sem se držal navodil pa mi penis ni zrasel niti za 1mm uporabil sem 3 pakete in zaradi negodovanja so mi podarili še enega tak da sem porabil 4 pakete..edini plus ki je bil malenkost trše erekcije str sem pa 23let imam 12cm….skor bi reku da te pozitivne komentarje oni pišejo NO WAY da bi zrastu 4 cm..mogoče je to primerno samo za starejše moške ko jim z letom pade erekcija za mlade ne!!!!! ne mečite stran denarja in ga rajši porabite za tisto kar nujno nucate

kreeen jaz sem tut star 22 let pa se mi je povečal za ene 2cm z 1 škatlco. Ni lih ful veliko, sam mogoče niti nism pravilno nosu cel cajt, sam definitivno pa deluje. Vrjetno je tut mal odvisno od telesa do telesa al pa kam točno si jih lepu, jst sm jih na prsa

Z možem sva super zadovoljna, imela sva kar težave – ne toliko zaradi dolžine kot da praktično nisva več seksala. Enkrat je zasledil tole zadevo in mi jo pokazal pa sem rekla da nimava kaj zgubit, od teh 40eur ne bova bankrotirala, mogoče pa res pomaga… In je pomagalo… Zdaj veliko več seksava kot prej, nima več težav z erekcijo in tudi pri njemu vidim, da je zdaj veliko bolj samozavesten, prej se je pa tega bolj izogibal, ker ga je bilo sram…

V 3 mesecih cca. 4-5cm (nisem meril), je pa res da jih nisem stalno nosil oz. čisto upošteval navodila… Tako da kar noro

Ne pricakovat 7cm kot so tisti napisani najboljsi rezultati, ene 1-2cm na mesec je realno, 3 mesece najvec. Na zacetku gre pocasi skoraj ne opazis razlike, drugi mesec odlicni rezultati (na sreco nisem obupal po prvem mesecu), potem pa tretja skatlica spet manj, kakor gre…

In kako to, da se teh “čudežnih” obližev ne da kupiti v tujini? Sem preiskal ves internet in nikjer nisem zasledil teh “čudežnih in fantastičnih” obližev.

Samo v Sloveniji jih imamo…no pa na Hrvaškem. Verjetno je isti prodajalec kot v Sloveniji.
Kako nenavadno! Samo v naši zakotni državici imamo ta fantastičen produkt!

Torej kako to da nikomu ne pade v oči to dejstvo? Mene dobesedno bode v oči.

Poleg tega so vsi pozitivni komentarji tako nenavadno, hmmmm, delujejo mi neresnično, prirejeno, lažno, skoraj kot da bi se prodajalec obližev zelo trudil in kar sam pisal hvale na račun teh obližev pod različnimi imeni. Samo, da bi se dvignila prodaja.

Če mi je kdo pripravljen dokazati nasprotno naj pusti kak mail, pa ga kontaktiram, ker bi se res rad pogovoril o tem.
Lahko se tudi prodajalec sam ponudi in predlaga raziskavo. Evo lahko naredimo test, pa potem realno opišemo izkušnjo. Ste za, g. prodajalec?

Naj še jaz dodam, to je totalni nateg, samo denar stran vržete, verjemite. Smo preverili zadevo, samo kaj ko naši zakoni ne prepovedujejo prodajanja megle, da bi lahko zaščiti potrošnika.

ne bit naivni, samo denar stran mečete.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

narocu sm te xcore pa gel excite in kar deluje samo je pa res da ne vem a zaradi gela al zaradi oblizev ker uporabljam oboje hkrati. Po ene 4 tednih sm vidu rezultate, v drugem mesecu velik bolje k v prvem

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close