Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost www.daruj.com

www.daruj.com

Pozdravljeni!

Svoboda odločitve je bistvo tega sporočila.
Veliko boste naredili tudi, če samo preberete in ga pošljete naprej.

Namen tega sporočila je povedati, da obstajajo ljudje, katerih največja želja je dati življenje novemu človeku, vendar pri tem potrebujejo pomoč. Darovane spolne celice se ne da videti s prostim očesom, a srečo tistih, ki se jim izpolni želja, lahko vidi in čuti ves svet.

Obiščite spletno stran

http://www.daruj.com

ali pa samo pošljite to sporočilo vsem, ki jih poznate.
To ni verižno pismo, in če ga ne boste poslali nikomur, se vam ne bo zgodilo nič slabega. Če pa se odločite sporočilo poslati svojim prijateljem in znancem, boste morda nekomu pomagali do njegove največje sreče.

Nika,

full mi je všeč tvoj dober namen in ga v celoti podpiram. Edino, kar me bega je to, da ne vem, kako bi reagirali moji prijatelji, če bi jim poslala mejl z vsebino, ki si jo napisala. V bistvu bi takoj posumili, da imam težave, ker brskam po tej temi, saj sem sicer človek, ki ga takšna področja naj ne bi preveč zanimala. Poznajo me kot vedrega človeka, ki se ne zanima preveč za socialne zadeve.

Tu tiči problemček. Bi pa z veseljem poslala mejl naprej. Full, full, full! Ga bom pa shranila in ko bom povedala svojim prijateljem za najine težave, jim bom poslala tudi ta mejl. OBLJUBIM. Za 1x pa še ne!

Še enkrat Nika, pozdravljam tvoj dober in humana namen!

Draga Taja!

sama sem noseča, mail sem pa prejela od sodelavke, ki ni noseča… pri tem si nisem mislila popolnoma nič… celotna zadeva se mi zdi zelo humana…
vazen se mi zdi namen, ne pa stanje, v katerem mail posiljas (zame je to “skoraj” taksen mail, kot vsi ostali verizni dobrodelni maili in vici), čeprav ga me obiskovalke tega foruma jemljemo absolutno drugace… – ampak to vemo same me, ali ne, hehehe?

te pa razumem (in ostale tudi), da ga bos poslala kdaj kasneje, kar je tudi o.k.

lp dan se naprej…

nika

Samo, da me štekaš!!!!! Uh, mi je kar odleglo!!! Res smo obremenjene z našimi težavami in če govorim v svojem imenu, se mi zdi, kot, da mi na čelu piše: “Ta pa ne more imeti otrok! Ja kaj padelata, saj sta že 4 leta poročena!” Za 1x še ne želim svoje nesreče deliti s prijatelji, ker jih je res malo tako dobrih, da bi jim to hotela zaupati.

New Report

Close