Najdi forum

pozdravljeni. pred cca 5 leti sva se z fukfrendom “razsla”. to je bil nek zblojen bolan odnos, v katerem sem bila jaz zaljubljena (kar je vedel) on pa se je… kak vem igral? se danes mi ni jasno kaj za vraga se je dogajalo.je hotel biti moj pa potem spet ne pa me ima rad pa me nima. kljub vsemu se je stalno vracal na koncu pa da me nima rad da ne cuti nicesat. ok sem sprejela ga vrgla vun iz hise nakar da nimam pojma kaj on cuti?!?!?!?!problem? jaz ga nikakor ne morem pozabit. jasno mi je da ni zame da je manipulator,custveno zlorabljen od mame, zapuscenod fotra,da se boji zvez itd. skratka toksicen on sam in najin odnos.boli me da nisem bila.dovolj dobra zanj saj me je pri manekenski postavi non stop ponizeval. zdaj pa vidim da je v zvezi z eno “prijateljico” ki mi jo je prasec celo predstavil.ni mi jasno kaj pocne s to debelo grdo babo. ko pa mi je se razlagal da je debela ko prasica in da je ne bi mogu porivat da se mu obraca ko samo gleda ta speh ko se trese. sicer vidim na njej isto zamorjeno faco ko sem jo imela sama..on na spletnih zmenkarijah ona reva vsa shujsanaa in uvela a se zmer debela. ji privoscim da trpi saj take zenske ki se vmesajo v odnose so zame navadne prasice. tudi taji jo tko kot je mene. ko da ona ne obstaja.

a en del mene se kr upa, spremlja njegov profil, in si zeli da bi me kontaktiral.sex je bil res fenomenalen tudi on mi je bil vizualno res vsec kot se nihce do sedaj.
kaj za vraga mi ni jasno da se kar razmisljam o tem kretenu? problem je da sem sprijaznjena z vsem, ampak jaz njega skor vsako noc sanjam in to me vrze poplnoma oz tira. res je grdo delal z mano zato ne razumem kaj za bozjo voljo men ni jasn in kaj me vlece nazaj.razumsko vse razumem a.moje srce v obsesijo al kak naj temu recem vlece pa vem da tam ni nic zame. velikOkrat razmisljam da mi mu pisala.. to so ti trenutki slabosti. vedno si premislim sajai recem ah …saj mu nisi vsec. cemu ponizevanje? dejansko me je z dejanji preprical da sm najgrsa zenska.na svetu. hkrati ga iscem v drugih.

drug zdrav del mene pa se zaveda da sem bila ocitno predobra in prevec intenzivna da se.je usral.

psihiater,?

ne rabiš psihiatra, ker ti predpisujejo zdravila, ti pa jih ne rabiš.
Rabiš pa res enega dobrega terapevta, ker moraš spucat nesnago v glavi.
tipa vsekakor pusti pri miru, nehaj ga zasledovati po omrežjih.
Kaj je povzročilo tvojo zmedo ne vem, zato bo terapevt pravi naslov zate. Vrgla si že dovolj let stran, sedaj je prav, da zaživiš kvalitetno življenje.

pusti kreten pri miru.po opisu sodec si imela smolo in naletela na narcisa saj normalni moski takih stvari ne pocnejo. ves kaj kar naj ima to “debelusko” ocitno en drugemu pripadata prasec in prasica. tvoja zgodba se slisi kot custvena zloraba iz njegove strani se bojim da te je tako prizadel da imas nek postravmatski sindrom ze 5 let. defenitivno priporocam terapijo vendar brez tablet. pogovor in ponovno sestavljanje samozavesti.

Pejt k terapevtu. To je dejansko najboljše kar loh nardiš zase. Vsej pr men se je izkazal za najboljšo stvar k sm jo loh nardila.
Bla sm v vezi kjer je bil tip ful ljubosum, posesivn, pa še agresivn na momente. Tipičn narcis. Sam sex z njim je bil pa vrhunski. Sam to ne more držat vezo skp. No sm ga pustila in sm rabila 3 leta da sm ga res prebolela. No nasledn tip je bil pa tut svojga dnarja vredn. Nikol nism bla zadost. Tut njega sm k sreč kmal pustila in šla do terapevta, ker sm hotla prekint ta vzorc. In ti povem, da se nism moga boljš odločt. Čist sm zaživela. Zdj je od tega cca 2 leti in končo sm v vezi ki me res navdihuje. To kar maš ti je pa čista odvisnost od odnosa, kot droga, veš na ni dobr zate pa vseen bi ti to kaj vzel.

Sam fajti se sama sabo pa res pejt k terapevtu pa ti bo uspel. Aja pa zbriš stike z njim od vsepovsod.

Vidva sta oba ubrisana. Tvoje zaljenje drugih zensk, zato ker so debele, postavi se v njeno kozo, ker njej isto laze, kot je tebi, ni ti ga ona prevzela in se vmesala med vaju, ker nikoli ni bil tvoj in ta zveza nikoli ni obstajala trapa zmesana. Mogoce v tvoji zmedeni glavi. Najdi si psihiatra, da ti porihta to tvojo zbrkljanost po k….

Pa kaj si ti ok? Toliko zalitev za fizicni izgled neke zenske, ki je na mestu kjer bi ti rada bila… dzabe teb tvoja “manekenska” postava ce si v glavi vse prej k pa dobra.
Postimaj malo notranjost, mogoc bos pol komu privlacna!

Draga avtorica,

sicer razumem, da si jezna zaradi druge ženske, ampak tisti, do katerega je tvoja jeza upravičena, je bivši lover.
Sem imela opravka s takimi ljudmi in sem vesela, da se nisem zapletla v kaj bolj intimnega.

Če ne bi bila ona, bi bila pa katera druga … tako da ni lepo, da jo imenuješ z vsemi zmerljivkami, ki ti pridejo na pamet. Debela, ne debela, nima veze. Problem je tip – po opisu je tipičen narcis – kar preberi si malo forum s temo NOM ali MOM, ti bo takoj jasno.
Imaš pa res nizko samopodobo, tako da predlagam kot so ti že drugi rekli, kakega terapevta, da se boš lažje postavila na noge. Če boš prepuščena sama sebi, se boš preveč utapljala v samopomilovanju in še imelo bi te, da tipa kontaktiraš.
Nikar. Res te ni vreden. Raje sestavi skupaj svoje življenje in ga pozabi, to bo najslajše ‘maščevanje’.
Good luck!

New Report

Close