Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem Revma Weihrauh tablete

Weihrauh tablete

Pozdravljeni!
Vse na forumu sprašujem, če je že kdo slišal za Weihrauh tablete, ali pa jih celo uživa?
Namreč, na morju sem se s prijateljico pogovarjala o revmi. In rekla mi je, da ima bratranca, ki ima revmo že vrsto let, ki uživa tablete Weihrauh, seveda v kombinaciji zdravil, vendar zmanjšano dozo. Pravi, da se dobro počuti in da nima zagonov bolezni. Menda so ta zdravila na naravni osnovi, dobijo pa se v Avstriji za kupiti.
Za vsakršno sporočilo vam bom hvaležna. DMaxa

p.s.: Kam so se izgubile sladkorček in sončna7? Kako ste?

ojla DMaxa,

ne, žal… prvič slišim za te tablete.

hah, ko sem v google vtipkala ime zdravila, je metalo neke revolverje in zračne puške ven…. :)))
no, šalo na stran…najbrž si tudi sama poiskala in informacij je minimalno. upam, da se javi še kdo.

drugače pa smo se “izgubili” na počitnice, sedaj pa spet v stare tire.
ves ta čas sem relativno dobro, edino pred nekaj dnevi sem bila vsa “polomljena”…zapestja, ramena, kolena -beri komaj vstala s postelje. to pa najbrž zato, ker sem se pregrešila pri hrani in pijači (mene sladko “ubija”). saj veš morda…dopust, dobra družba, klepet in potem se včasih spozabiš, ker enostavno ne gre, da si vedno zategnjen in moraš pazit na vse.
v eni spodnijh tem sem prebrala o težavah z nizkim železom. te imam tudi sama in ravno preden sem šla na dopust, mi je zdravnica predpisala tablete. bomo videli, kako bo čez kak mesec.

ekola, nič ti nisem pomagala, razen malo poklepetala.

p.s.: še jaz kličem sladkorček, da se kaj javi 🙂
lp vsem

Pozdravljena Soncna7,
Kot vidim imaš tudi ti težave, če se pregrešiš pri hrani. Jaz imam kar strogo dieto, ne smem uživati, sladkorja, moke, suhomesnatih izdelkov, rdečega mesa, mleka, bom raje napisala kaj lahko bo manj dela. Jem predvsem vse vrste zelenjavo, malo perutnine, kakšen kos domačega zajčka, veliko rib, veliko sadja in včasih kakšen krompir ali žlico riža. Tako nekako držim mojo revmo na vajetih, vendar kljub vsemu ne gre brez zdravil(metotrexat, movalis, folacin in po potrebi še kakšen lekadol), pa en kup prehrambenih dodatkov(aloa vero z glukozaminom, omega tri in pegasti badelj). Če mi zadnje čase nebi nagajal želodec bi rekla, da še kar nekako shajam z mojim sporiatični artritisom brez vidne luskavice.
Imam tudi povečane jetrne teste, odkar pa jemljem pegasti badelj za jetra pa so se mi testi nekoliko izboljšali in upam, da bo tako tudi ostalo.
Će pa bi slučajno kaj izvedela o teh tabletah bi bilo pa vredno poskusiti, saj če so naravnega izvora ne morejo škodovati.
Toliko za danes pa si še kaj pišemo.
Lep pozdrav in lep vikend anči banči.
Pozdrav tudi DMaxi, verjetno spet uživa spet na morju.

Anči banči, ne uživam še na morju. Doma se bom utopila v lastnem znoju. Kdor me vidi, kako mi znoj curlja predvsem z obraza, lasišča in med joški, ne more verjeti. Ne vem, kaj naj storim, da se bom nehala potiti. Vsekakor pa bom takoj po dopustih začela moriti okoli zdravnikov naj mi pomagajo. Ne vem, če sem omenila, da sem bila pred dopustom na krvnih testih za ščitnico, ki sicer pokaže, da je v mejah normale. Namreč, tudi prekomerno znojenje je znak za okvaro ščitnice. Pa sem šla na Hrvaškem na UZ ščitnice, sem plačala 230 kun in dobila izvid, da se mi ščitnica suši, da pa kao naj ne bi še potrebovala zdravil, potrebno pa je kontrolirati ščitnico. Sem tudi na forumu vprašala in opisala težave in napisala kakšno terapijo imam, pa sem dobila odgovor, da vse te težave so lahko posledica-stranski učinki jemanja Methotraksata in medrola.
Za Weihrauh tablete pa bom še enkrat vprašala znanko, ko se vidiva septembra na morju. Lep pozdrav vsem skupaj! DMaxa

Zanimajo me izkusnje z Weihrauh tabletami! Moja mama ima strašne probleme zaradi medrola!

Lp

New Report

Close