Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Waldorfski vrtec – dan odprtih vrat

Waldorfski vrtec – dan odprtih vrat

DAN ODPRTIH VRAT V WALDORFSKEM VRTCU LJUBLJANA
(www.waldorfski-vrtec.si)

V soboto, 03. aprila 2004 bo v Waldorfskem vrtcu Ljubljana na Prušnikovi 60, Šentvid, DAN ODPRTIH VRAT. Starše, otroke in vse, ki jih naše delo zanima, vabimo, da nas obiščete med 9.00 in 14.00 uro.

Razkazali vam bomo prostore vrtca in vas seznanili z našim načinom dela z otroki. Imamo dve igralnici s kuhinjskim kotičkom, ki delujeta prijetno in domače. Tu se bodo otroci lahko igrali z ročno izdelanimi igračami iz naravnih materialov, risali z voščenkami ali oblikovali z voskom. Igrače izdelujemo vzgojiteljice in starši. Na ogled bosta tudi spalnici, kjer vlada še posebej mirno vzdušje. Otroci tu po kosilu počivajo v posteljicah z baldahini. Umirimo jih z igranjem na liro in s pravljico.

Otroke in starše vabimo na lutkovno igrico ob 10.00 in 11.00 uri. Ogledali si boste Zgodbo o velikonočnem zajcu. Lutkovne igrice vedno pripravljamo in izvajamo vzgojiteljice.

Podrobnejše informacije o vrtcu boste dobili v naši Publikaciji. Imamo dve skupini otrok, starih od dve leti do vstopa v šolo. Obe skupini sta starostno mešani. Ob ponedeljkih popoldne imamo igralne urice za otroke, ki še ne obiskujejo vrtca. Otroci so stari vsaj leto in pol, navzoči so tudi starši.

Za informacije o vpisu pokličite tel. 512 28 40, 041 236 166.

Milojka LAMUT
Direktorica

New Report

Close