Najdi forum

Lepo Vas pozdravljam in se Vam ze vnaprej zahvaljujem za odgovor!

Nazadnje sem imela menstruacijo 7.3.2002. Menstruacije so bile vedno redne (25 – 28 dni). Zdaj pa je ni od nikoder. 25. dan me je kot ponavadi zacel boleti trebuh in jajcniki. Bolecine so trajale se 6 dni. Vse je kazalo na to, da bom menstruacijo vendarle dobila. Pa je nisem. KT ne jemljem.

Vceraj sem naredila test ClearBlue, a je bil negativen. Ponovila ga bom se cez 3 dni, kot je v navodilih. Ampak sem skoraj prepricana, da nosecnost ne more biti prisotna, saj sem imela vseskozi zascito (kondom), ki pa ni pocil, se natrgal…

Bojim se, da je z mano kaj drugega narobe. Mi lahko poveste, kaj so se vzroki za izostanek menstruacije? Zelo me skrbi, saj se mi kaj takega se ni zgodilo.

Razmisljala sem ze, da je mogoce to povezano s tem, da sem pred 2 mesecema nehala jesti meso (ampak zato jem veliko soje in drugih stvari za nadomestilo). Ker nisem shujsala vec kot za kaksne pol kg, mislim, da to ne more biti vzrok.

Je mogoce, da bom menstruacijo dobila kasneje?

Hotela sem se narociti pri ginekologu, pa mi je med. sestra rekla, da to, da mi malo zamuja se ni vzrok za obisk.

Opravicujem se, ce ste na taksno vprasanje ze odgovarjali. Sem brskala po prejsnjih ogdovorih, pa takega primera nisem nasla.

Kaj bi lahko bil vzrok in kaj mi priporocate, da storim?

Lep pozdrav,

Lili

DRaga Lili,

brez panike. Vzemite si še več časa in še malce bolj pobrskajte po forumu ali uporabite iskalnik. Za izostanek M brez posebnih bolezenskih razlogov je veliko možnosti. Dokler M ne izostane vsaj za 3-kratno dolžino siceršnjega ciklusa in če ne gre za nosečnost ni potreben ginekološki pregled. Večinoma gre za funkcionalne razloge izostanku M.

New Report

Close