Najdi forum

Vzorec prošnje za zaposlitev

..ma kaki vzorci..vseen prošje vloge…karkol ni važn! Najboljši vzorec je danes samo VIP!!
Ostali pa smo lahk doma!

Tudi VLOGA se ne rečemo. Ker se na razpisano delovno mesto prijavljamo, je to PRIJAVA. Če se samoiniciativno ponujamo, je to PONUDBA. V vsakem primeru je to list, dokument, besedilo, ki spremlja ŽIVLJENJEPIS.

Iskanje zaposlitve je življenjsko pomembna stvar, večina pa se ga loti tako amatersko. Pa s tem ne mislim poimenovanja tega kosa papirja!

Tole prvo ni res. Uporablja se oboje, vloga in prijava. Res pa je, da gre za eno in isto stvar.

Obratno pa je največja neumnost, da nekdo verjame in je to pripravljen celo plačati – da mu lahko nekdo drug napiše “ubijalsko prošnjo”. Sicer se je zgoraj ena in ista oseba s tremi nicki silila delat reklamo, a bila pri tem precej prozorna. Meni so na Zavodu v KAriernem središču dali zlata vreden nasvet. Da si lahko vlogo oz. prijavo najbolje napišem sama, ker sama najbolje poznam svoje prednosti in slabosti. Dali so mi izhodišča in to sedaj delam sama. Ne vem, zakaj bi nekomu plačevala…

Jaz sploh ne stavim na prošnje. Jaz grem direkt do delodajalca oz. na kadrovsko in se tam pozanimam za delo. Takoj vem pri čem sem.

lep pozdrav zanima me ali ima kdo kakšen predlog kje bi poslav prošnjo za delo saj mi je zmanjkalo idej delo: v kuhinji , peki, slaščičarstvu….

New Report

Close