Vzorec Predloga za sporazumno ločitev
prosim tudi jaz za vzorec na [email protected]
Na sodišču oddama sporazum in?
Imamo vse dogovorjeno, tudi okrog otrok, potrebujem še kaj iz centra ali ni potrebno če sva sporazumna okrog skupnega skrbništva?
Pozdravljeni,
vidim, da vas je kar veliko na tem forumu, ki ste žal v postopku ločitve. S temi zadevami se vsakodnevno srečujem in sočustvujem z vami.
Nisem pa naklonjena tem vzorcem oz šablonam, ki jih poskušate nekateri oblikovati po svoje, glede na svoje dejansko stanje, ali še huje, jih izpolnite in ne navedete dejanskega stanja, ki pa je pomembno v samem postopku. Pogosto v praksi prihaja tudi do pozivov za dopolnitev tožbe ali sporazuma, se zadeva vleče, ali še huje, tožba se zavrže,…Potem pa spet od začetka nova tožba, plačilo takse,…
Verjamem, da vam je kot nepravnikom težko urejat te zadeve, kajti niso dovolj šablone, ampak je potrebno določene zadeve poznati, tudi samo pisanje kakršnemukoli organu predstavlja eno vašo sliko in je tudi prav, da če se že sami lotite zadeve, da se pri tem potrudite po svojih najboljših močeh s pomočjo brezplačno dostopne zakonodaje.
V kolikor sami ne uspete sestaviti tožbe ali sporazuma pa bi pri tem potrebovali pomoč se lahko obrnete na moj mail naslov
Lep pozdrav,
Prosim za vzorec vloge 🙂 [email protected]
Pozdravljeni,
je kje kakšna dobra duša, ki bi še meni poslala vzorec… lepo prosim na moj mail [email protected]
Hvala,
Andrej
Prosim za vzorec predloga za sporazumno ločitev
[email protected]
Hvala in lp
jst tud rabim vzorec za sporazumno ločitev. [email protected]
thnx!
jaz bi tudi prosila za obrazec za sporazumno ločitev, hvala vam v naprej
lp pozdrav
moj mail: [email protected]
Pozdravljeni ,tudi sama bi prosila za vzorec sporazumno ločitev [email protected] . lep pozdrav janko
prosim če mi kdo pošlje vzorec za sporazumno razvezo na [email protected]
Pozdravljeni,
tudi jaz bi lepo lepo prosila nekoga, ki bi mi bil pripravljen posredovati vzorec predloga za sporazumno ločitev na moj mail naslov: [email protected]
Že vnaprej se mu /ji najlepše zahvaljujem!
lp,
Š