Najdi forum

Vzorec Predloga za sporazumno ločitev

Ne vem točno, kaj rabiš.

Če rabiš vlogo za sporazumno razvezo zakonske zveze jo dobiš tu:
http://www.informiran.si/survey.aspx?docID=848

Če pa rabiš tožbo za razvezo zakonske zveze (v primeru, da se ne bosta mogla dogovoriti na lep način) pa je to tu:
http://www.informiran.si/survey.aspx?docID=842

Razlika je v tem da se v prvem primeru sama, med sabo dogovorite na lep način. V drugem primeru pa se hoče ločiti en zakonec.

Zraven so tudi navodila.

Veliko sreče. Upam, da ti bo v pomoč.

Prosim še meni pošlješ vzorec:
[email protected]
hvala lepa

Prosim še meni pošlješ vzorec;
[email protected]
hvala lepa

Prosim še meni vzorec na mail:
[email protected]

tudi jaz bi prosila za vzorec

[email protected]

Tudi sam bi prosil za vzorec:

[email protected]

Pozdravljeni, zvezo za sporazumno ločitev oddaš na okrajno sodišče…. plačaš 66 eur….potem čakaš da te pokličejo iz csd-ja (če imaš otroke), kjer imata oba s partnerjem razgovor skupaj s socialno delavko… in nato ona pošlje vse papirje in zapiske na sodišče in potem čakaš da te pokličejo.
na papirju, ki ga vložiš na sodišče, mora pa pisati vse: kdaj sta se poročila, kje sta se poročila, o preživnini, pri kom bodo otroci, vse glede stikov, zakaj se želita ločit, vse glede skupnega premoženja.

če se da s partnerjem dogovoriti, je to najcenejša rešitev.

upam da sm vam pomagala

Lp

jaz bi ga tudi rabil na e-mail
renato . rener afna gmail. com

Kolikor vem, mora biti za Sporazumno ločitev dokument overjen pri notarju, saj mora vsebovati tudi delitev premoženja.

Najcenejša rešitev je ločitev s tožbo, ki te resnično stane tistih 66€ (taksa na sodišču).
Tam lahko potem v sodbo tudi zapišejo delitev premoženja, pod pogojem, da imaš s sabo vse dokumente o nepremičninah, kreditih,…. kar pač hoeš tako deliti.

Če sta se lepo dogovorila o delitvi, je to po mojem mnenju najcenejša rešitev.

Tudi jaz bi prosil za obrazec na:
[email protected]

Hvala.

Tudi jaz bi prosila za vzorec, če se ga še da dobiti.

[email protected]

Hvala že vnaprej.

Pozdravljeni
Zalostno, a tudi jaz potrebujem obrazec…
[email protected]

Pozdravljeni!
Tudi jaz bi prosila za vzorec….

Pozdrav

ana

[email protected]

Pozdravljeni
Zalostno, a tudi jaz potrebujem obrazec…

Hvala že vnaprej.

[email protected]

Pozdravljeni,

ali ima še kdo od vas vzorec za sporazumno ločitev?
Prosim, da mi ga posreduje na:

[email protected]

Hvala in lep pozdrav, Nataša

Pozdravljeni,
jaz pa vas prosim za nasvet. Poročena sem 12 let, z možem sem živela 14 let v stanovanju, ki so mu ga v času najine zveze kupili starši in ga kasneje z izročitveno pogodbo izročili njemu. V vseh letih sva “pridelala” le skupne potrošniške kredite, skupnega premoženja nimava. Oba sva zaposlena, moja plača je ves čas od 80-100% višja od njegove,vendar mi menda nič ne pripada. Otrok nimava. Gospodinjstvo in vse finance sem urejala jaz, ko se odhodki niso več pokrivali s prihodki se je mož odločil za ločitev. Ker imam višjo plačo sem vse kredite, razen enega, najela jaz. Izselila sem se iz stanovanja (nisem zdržala pritiska), živim v najemniškem stanovanju, iz stanovanja sem vzela le najnujnejše. Sprašujem vas, kaj naj naredim? Odvetnika si težko privoščim, mi je pa jasno, da ga bom morala. Mož želi hitro, sporazumno ločitev. Sprašujem vas, če se je po sporazumni ločitvi, (vloga oddana preko interneta), sploh še mogoče pogovarjati o kakršnemkoli vračilu skupnih vlaganj? Na kakšen način odvetniki ocenijo višino skupnih vlaganj, ki mi morda pripadajo?
Hvala za vsak odgovor.
Anja

Je mogoče sploh kdo dobil ta predlog za sporazumno ločitev?? Namreč tudi sama ga bi potrebovala.
Če ga kdo ima, bi prosila da mi ga pošlje na mail [email protected]

Pozdravljena,

Že nekaj časa je odkar sem prosila za vzorec in nikoli nisem prejela. A je res mogoče kdo dobil?

Živjo a mi lahko kdo pošlje omenjeni predlog na moj email [email protected]

lp

Pozdravljeni!

A mi lahko kdo pošlje tale obrazec na mail: [email protected]

Najlepša hvala že vnaprej!

Lep dan vsem!

New Report

Close